Παράπονα για την διαιτησία απο τον Αριστοτελη Σταύρου

293

«Το Δ.Σ. του ΕΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥ εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του για τη σημερινή διαιτησία της κα ΤΣΑΝΤΑΛΗ και κ ΤΖΑΓΚΑΤΖΗ στον αγώνα της ανδρικης μας απέναντι στην ομάδα HOOP για το πρωτάθλημα της Β ΕΚΑΣΘ.
Σε έναν αγώνα ο οποιος ξεκινησε πολύ καλά για την ομάδα μας, με περίεργα φάουλ και μοιράζοντας τεχνικές ποινές, προκάλεσαν τον εκνευρισμό των φιλάθλων, των προπονητών και των αθλητών !!!!!!
Ειδικά για την κα ΤΣΑΝΤΑΛΗ η σημερινή διαιτησία είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Αποτελεί συνέχεια προηγούμενων εχθρικών διαιτησιών της συγκεκριμένης διαιτητή, τις οποίες αποδώσαμε σε ανθρώπινα λάθη . Με τη σημερινή της όμως διαιτησία απέδειξε πως έχει εμπάθεια με τον ΕΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΈΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥ , καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια να εκνευρίσει τον πάγκο,τους αθλητές και τον κόσμο της ομάδας
Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ είναι το πιο μακρινο( σε αποσταση ) σωματείο της Ενωσης το οποίο εδώ και πολλά χρόνια συμμετέχει σε όλα τα αγωνιστικά και αναπτυξιακα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΘ με αγωνιστικά τμήματα αγοριών και κοριτσιών (παίδες-έφηβοι-κορασίδες-νεάνιδες) και επι πολλα έτη με τις ομαδες των ανδρών και γυναικών.
Δηλώνουμε πως δεν ανεχόμαστε από καμία κα ΤΣΑΝΤΑΛΗ και τον ανύπαρκτο συνεργάτη της , να παίζει με την ιστορία, τους κόπους και τον ιδρώτα μας.
Προκειμένου να προστατεύσουμε την ομάδα μας από μελλοντικές εχθρικές διαιτησίες, αλλά και την αξιοπρέπεια της κα ΤΣΑΝΤΑΛΗ απευθυνόμαστε προς κάθε αρμόδιο και ζητούμε να εξαιρεθεί η συγκεκριμένη διαιτητής από κάθε μελλοντική αγωνιστική υποχρέωση των αγωνιστικών τμημάτων της ομάδας μας.
Συγχαίρουμε τους αθλητές και τους προπονητές της αντιπάλου ομάδας για την νίκη τους και την κόσμια παρουσία τους .
Ευχαριστούμε τον κόσμο της ομάδας που για μια ακόμη φορά βρέθηκε στο γήπεδο και ενίσχυσε την προσπάθεια μας.
Υ.Σ. Γιατί ενώ αρχικά είχαν ορισθεί άλλοι διαιτητές ήρθαν αυτοί οι δύο?
Υ.Σ.1 Ευτυχώς υπάρχει βίντεο του αγώνα.
Υ.Σ.2 Είναι η πρώτη φορά που τα τελευταία δέκα χρόνια το Δ.Σ. του συλλόγου φτανει στο σημείο να βγάλει ανακοίνωση.