Παράπονα απο την διαιτησία έχει ο Μακεδονικός

204

Ο Μακεδονικός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τη ΔΕΚΑ, αποχωρώντας με πολλά παράπονα από την απόδοση των διαιτητών

Παρά το ανεβασμένο ηθικό μετά τη νίκη κόντρα στο Λεύκιππο Ξάνθης που ανέβασε τον Μακεδονικό στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να βγουν νικητές και από ένα ακόμη ντέρμπι, αυτό κόντρα στη ΔΕΚΑ.

Μένοντας πίσω στο σκορ από τη δεύτερη περίοδο και πληρώνοντας την αστοχία τους σε κρίσιμα σημεία, οι παίκτες του Δημήτρη Γεροφώτη έφτασαν κοντά αλλά εν τέλει ηττήθηκαν με 70-67από έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο και άξιο νικητή σε ένα παιχνίδι που ήταν πραγματικό ντέρμπι.

Ωστόσο, αίσθηση και… απογοήτευση προκάλεσε η συμπεριφορά του διαιτητικού διδύμου των Αγραφιώτη – Τσαρδούλια, που παρουσιάστηκε κατώτερο των περιστάσεων και ανίκανο να διαχειριστεί μια τόσο σπουδαία και γεμάτη ένταση αναμέτρηση, αφήνοντας το σκληρό παιχνίδι και υποπίπτοντας σε λάθη εις βάρος και των δύο ομάδων.

ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ

ΔΕΚΑ-Μακεδονικός 70-67
Δεκάλεπτα: 11-12, 37-32, 56-46, 70-67

Διαιτητές: Αγραφιώτης Τζ. – Τσαρδούλιας

ΔΕΚΑ (Κυριαζής-Χατζηβρέττας-Μιχαηλίδης):Δημητριάδης 9(12ρ.), Βενετίδης 1, Κρίτσικας 4, Χατζηχρήστος 11(1), Τσιροπούλης Γ., Τσιροπούλης Μ. 6(1), Παπασάβογλου Αν. 19(4τρ, 6ασ.), Θεογιάννης 10(2), Καρανώτας Τ. 2, Παπασάβογλου Αρ. 9(2), Σαμοντούροβ, Καλαποθαράκος

Μακεδονικός (Γεροφώτης): Βαρδής, Καραθανάσης 4, Παλιαχάνης 2, Καραμπέκης 13, Κομμάτας 4, Φλιάτης 18(1), Λυχριδάς, Τσιόγκας 15, Πρωτούλης 11(1)