Παππάς και Ζωϊτσάκος στον Αίολο Τρικάλων

146

Ο Αίολος Τρικάλων ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Κώστα Παππά. Ο Καρδιτσιώτης γκάρντ είναι γεννημένος στις στις 31/7/1997 και αγωνίζεται στις θέσεις  1,2,3 και έχει ύψος 1,89, ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής τους Απόλλωνα Καρδίτσας και έχει αγωνιστεί στις παρακάτω ομάδες:

ΟΡΦΕΑΣ ΝΕΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΣΕΡΡΕΣ Γ´ ΕΘΝΙΚΗ

Α.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Α ΤΟΠΙΚΟ , Γ´Β´ ΚΑΙ Α2 ΕΘΝΙΚΗ

Οι πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής της ομάδας: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με τον ερχομό μου στην ομάδα του Αίολου. Καταλυτικός παράγοντας ήταν ο κόουτς Φόρος με τον οποίο οι σχέσεις μου είναι άψογες, καθώς έχουμε ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν και τον ευχαριστώ για όλα. Επίσης η ομάδα με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και έδειξε το ενδιαφέρον της. Εύχομαι  καλή χρονιά  με υγεία  σε όλα τα παιδιά και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.»

*Ακόμη την προσθήκη του  Σοφαδίτη «κόμπο γκαρντ» Χρήστου Ζωιτσάκου στο ρόστερ της ομάδας του ανακοίνωσε ο Αίολος. Ο Καρδιτσιωτης γκάρντ είναι γεννημένος στις 30/8/2000 αγωνίζεται στις θέσεις 1,2, έχει ύψος 1,84 και έχει αγωνιστεί στις παρακάτω ομάδες:

AΠOΛΛΩNA KAPΔITΣAΣ A2 EΣKAΘ

ΣOΦAΔEΣ A1 EΣKAΘ

TITANEΣ ΠAΛAMA Γ´ EΘNIKH

Α.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ       Γ´, Α’2 ΕΘΝΙΚΗ

Οι πρώτες δηλώσεις ως αθλητής της ομάδας: «Αρχικά είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο όπως ο Αίολος. Η απόφαση μου ήταν εύκολη λόγω της προσέγγισης της διοίκησης και του προπονητή. Εύχομαι να πετύχουμε όλους τους στόχους που θα θέσουμε μέσα στην χρονιά και να καταφέρουμε να αποδώσουμε ωραίο μπάσκετ».