Παπαϊωάννου: Νίκη διπλής σημασίας

439

Με τις δύο συνεχόμενες εντός έδρας νίκες επί του Ηρακλή και του Αιγάλεω, ο Αίαντας Ευόσμου απομακρύνθηκε δύο βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το συγκρότημα του Στέργιου Γκούμα το τελευταίο διάστημα, παρουσιάζει συνεχή βελτίωση στο τρόπο παιχνιδιού του. Κάτι που σαφώς ικανοποιεί τον έμπειρο τεχνικό που βλέπει την ομάδα του να συνδυάζει με το καλύτερο δυνατό τρόπο το αποτέλεσμα με την εμφάνιση.

Ο κόουτς Γκούμας μίλησε στο «Northbasket» για την επικράτηση επί του Αιγάλεω: «Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική εκμεταλλευτήκαμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο την έδρας μας. Κερδίσαμε μία πολύ καλή ομάδα η οποία έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο πραγματοποιήσαμε τη καλύτερη εμφάνιση του φετινού πρωταθλήματος. Όμως μετά την ανάπαυλα καθησυχαστήκαμε και δώσαμε την ευκαιρία στους αντιπάλους μας να μπουν στη διεκδίκηση της νίκης. Και πάλι όμως δεν χάσαμε ποτέ το προβάδισμα. Από αυτό το παιχνίδι κρατάμε τη νίκη η οποία μας βοηθάει βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά».

Όσον αφορά το ματς της προσεχής Κυριακής με τον Διαγόρα ανέφερε: «Κάθε παιχνίδι εκτός έδρας κρύβει πολλές δυσκολίες. Οι αντίπαλοι μας διαθέτουν μία πολύ καλή ομάδα και προέρχονται από μία εκτός έδρας νίκη. Εμείς για να έχουμε ελπίδες για τη νίκη θα πρέπει για 40’ να είμαστε συγκεντρωμένοι και να αποφύγουμε τα λάθη».

Στα υπόλοιπα νέα, ο Βασίλης Αμούτζιας που είχε πάθει ρήξη χιαστών, επανήλθε σε φουλ ρυθμούς. Μάλιστα ο 21χρονος καλαθοσφαιριστής, είναι πολύ πιθανό στο ματς με τους Ροδίτες να πάρει χρόνο συμμετοχής. Αντιθέτως αμφίβολος παραμένει ο Αλέξης Μαυρίδης ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στον ώμο.

 

Γιώργος Κυπραίος