ΠΑΟΚ: Επισημοποιήθηκαν οι συνεργασίες με τέσσερις ακαδημίες

225

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και το PAOK Junior Basketball Program επισημοποίησαν την συνεργασία τους με τέσσερις ακαδημίες μπάσκετ, με την παρουσία των εκπροσώπων τους στο PAOK Sports Arena την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013.

Η συνεργασία επισημοποιήθηκε παρουσία του τεχνικού διευθυντή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και υπεύθυνου του PAOK Junior Basketball Program Νίκου Σταυρόπουλου, του υπεύθυνου οργανωτικού του PAOK Junior Basketball Program Θόδωρου Πολυμένη και των εκπροσώπων των τεσσάρων ακαδημιών κ.κ Γιώργου Τσακαλίδη (Ζέφυρος), Κώστα Καφετζή (ΓΑΣ Έδεσσας), Μίμη Μαρκόπουλου (Ακαδημία Shooters από την Φλώρινα) και Βαγγέλη Νόικου (Εθνικός Αστέρας Σοχού).

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε προγραμματισμός εκδηλώσεων που θα ακολουθήσουν μέχρι και το καλοκαιρινό καμπ και τις τρεις περιόδους συνεργασίας του PAOK Junior Basketball Program με την κατασκήνωση Yuppi Camp.

Αποφασίστηκε επίσης να πραγματοποιηθεί τριήμερο καμπ στη Φλώρινα, κοντά στην περίοδο του Πάσχα, με την συμμετοχή όλων των συνεργαζόμενων ακαδημιών και φυσικά του ΠΑΟΚ, ενώ την Μεγάλη Εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί στην Έδεσσα “Talent Day” υπό την επίβλεψη των προπονητών του PAOK Junior Basketball Program.