ΠΑΟΚ:”Να δουλέψουμε για την ανδρική ομάδα”

250
Ο Θόδωρος Αστεριάδης μίλησε για τον μεγάλο στόχο των τμημάτων υποδομής, στα οποία είναι υπεύθυνος μαζί με τον Σωτήρη Κεσίδη. Τι δήλωσε ο Ευριπίδης Μελετιάδης

Συγκεκριμένα ο Θόδωρος Αστεριάδης (προπονητής στα τμήματα υποδομής μαζί με τον Σωτήρη Κεσίδη) δήλωσε στην εφημερίδα “Σπορ του Βορρά”:

Ελπίζω αυτή η παρουσία μου να κρατήσει για πολύ καιρό αφού αυτή είναι προϋπόθεση στον συγκεκριμένο τομέα. Δουλεύεις με μακροπρόθεσμους στόχους άρα είναι σημαντικό να υπάρχει σταθερότητα. Αυτή αρχίζει βέβαια από τη διοίκηση και πηγαίνει σε όλες τις προεκτάσεις της ομάδας. Να βγάλουμε παίκτες για την ανδρική ομάδα.

Στην κατάσταση που βρισκόμαστε οικονομικά, δεν έχουμε την πολυτέλεια να δαπανούμε χρήματα για μεταγραφές οπότε είναι σημαντικό να έχεις τμήματα υποδομής που λειτουργούν υποδειγματικά και παρουσιάζουν αποτελέσματα. Ο ΠΑΟΚ στο παρελθόν σε τουλάχιστον δύο-τρεις περιπτώσεις, έβγαλε φουρνιές παικτών που ενίσχυσαν το ανδρικό τμήμα. Αυτό πρέπει να κάνουμε αλλά ειδικά σε αυτόν τον τομέα, χρειάζεται υπομονή”.

“Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη”

“Η ομάδα κάνει μία προσπάθεια να επιβιώσει όπως το κάνουν και όλες που προσπαθούν να πληρώσουν για τα χρέη του παρελθόντος. Να διορθώσουν τα λάθη που έγιναν. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή και ευτυχώς ο κόσμος του ΠΑΟΚ κάνει υπομονή και προσπαθεί να βοηθήσει σε αυτήν την προσπάθεια παρά τις δύσκολες συγκυρίες της εποχής. Ετσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα, δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλα λάθη στον ΠΑΟΚ. Μακάρι να μπορέσουμε να βγάλουμε το συντομότερο δυνατό παίκτες και να βοηθήσουμε σε αυτήν την προσπάθεια γιατί δεν μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό. Μου αρέσει να δουλεύω με νεαρά παιδιά”.

Μελετιάδης: “Πιστεύω στην δυναμική του ΠΑΟΚ”

Ο Ευριπίδης Μελετιάδης (προπονητής του παιδικού τμήματος) είπε: “Πρόκειται ουσιαστικά για δύο τμήματα. Το παιδικό και το γυναικείο. Πρόβλημα μπορεί να προκύψει αν οριστούν στην ίδια ώρα παιχνίδια τους αλλά εντός έδρας θα βρούμε λύση. Εκτός έδρας αν προκύψει κάτι τέτοιο, θα γίνει ελάχιστες φορές. Για μένα είναι μία μεγάλη ευκαιρία και ευχαριστώ τον Νίκο Σταυρόπουλο και την ΚΑΕ. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω και να προσφέρω. Πιστεύω στη δυναμική του ΠΑΟΚ που είναι η μεγαλύτερη από οποιαδήποτε άλλη ομάδα”.

Πηγη:olapaok.gr