Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων: Οι Νεάνιδες του Πρωτέα Βούλας πανάξια Πρωταθλήτριες Νεανίδων

339

Τις 4 νίκες στη διοργάνωση έφτασε ο Πρωτέας Βούλας, επικρατώντας εύκολα επί του Σύλλα Αιδηψού και παραμένει αήττητος στην διοργάνωση. Οι νεανίδες του Πρωτέα διατηρώντας τη διψήφια διαφορά από την αρχή του αγώνα έφτασαν στη νίκη.

Δεκάλεπτα: 9-21, 16-39, 28-59, 41-71

Διαιτητές: Τζίμα, Φραγκούλη

Σύλλας Αιδηψού (Κουβαράς): Ρηγοπούλου 2, Καπόλου, Καπλανάι, Λούμη 3(1), Νίτσογλου 16(2), Τσαβόνι 10(1), Πατσούρα 4, Μαχαίρα 6(1), Σουλιάδη.

Πρωτέας Βούλας (Τσεμπέρης): Συγγρού 6, Καβούνη 4, Μπουντούρη 6(1), Κουζούκα 9(1), Λάμπρου, Παντέλη 15(3), Καλογερία 16, Νάτσκου 3(1), Αποστόλου 10, Χατζηλεοντή 2.

Νίτσογλου (αθλήτρια Σύλλα Αιδηψού):

“Προσπαθήσαμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερες. Δεν μας ενδιέφερε το αποτέλεσμα. Ότι και να γίνει εμείς βγαίνουμε κερδισμένες από αυτά τα παιχνίδια. Είναι κάτι που θα μας βοηθήσει και στη συνέχεια που έχουμε και των κορασίδων. Συγχαρητήρια στα κορίτσια του Πρωτέα.”

Καλογερία (αθλήτρια Πρωτέα Βούλας):

“Ήταν πολύ ωραία να παίξουμε με την τοπική ομάδα, Έπαιξαν και παίκτριες που δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή στους προηγούμενες αγώνες, το ευχαριστηθήκαμε και πλέον μένει άλλο ένα παιχνίδι. Το τουρνουά είναι εξαιρετικό και ελπίζω να ξανάρθουμε. Ήταν όλα πολύ ωραία, το γήπεδο πολύ καλό και οι άνθρωποι εδώ μας εξυπηρέτησαν πάρα πολύ.”

Δείτε τα αναλυτικά στατιστικά του αγώνα πατώντας εδώ.