Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων: Με ντάμπλ σκορ και ένα το 2 στα 2 ο Παναθηναϊκός

363

Δείχνοντας τις προθέσεις τους από το πρώτο δεκάλεπτο, το οποίο έληξε 29-5, τα κορίτσια του Παναθηναϊκού επικράτησαν του Πιερικού Αρχέλαου με 91-45,παρέμειναν αήττητες και έκαναν το “2 στα 2” στη διοργάνωση.

Δεκάλεπτα: 29-5, 49-15, 72-25, 91-45

Διαιτητές: Τζίμα, Γκότσου

Παναθηναϊκός (Καντζιλιέρης): Κοιλιά Π. 2, Μουρίκη 12(2), Πρίφτη 10, Κουκή 11(1), Τριανταφύλλου 6, Μούτσα 15(1), Εζέτζα 15, Ζαρρή 2, Δαυλάκου 7, Μαυράκη 6.

Πιερικός Αρχέλαος (Χατζηιωάννου): Κιλ 4, Κιολέογλου 6, Μάντζου 8, Καρανικόλα 1, Παπαζιώγα 2, Μάντη 2, Μπουμπουλέντρα 6, Καρατάσιου 16(1), Παντζιάλα.

Μούτσα (αθλήτρια Παναθηναϊκού):

“Συγχαρητήρια στον Αρχέλαο για την προσπάθεια που έκανε. Σήμερα προσπαθήσαμε να είμαστε όσο πιο συγκεντρωμένες γίνεται, να μην είμαστε κάποια έκπληξη. Στόχος μας ήταν να μπούμε από την αρχή σοβαρά, να μην υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο. Θέλουμε να είμαστε δυνατές και για αύριο, για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και ότι καλύτερο περνάει από το χέρι μας. Το πιστεύουμε πάρα πολύ και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά.”

Καρατάσιου (αθλήτρια Πιερικού Αρχέλαου):

“Κερδίσαμε πάρα πολλά από αυτό το παιχνίδι γιατί είχαμε απέναντί μας μια πολύ δυνατή ομάδα. Πιστεύω ότι θα μάθουμε να παίζουμε κι εμείς σε αυτό το ρυθμό και να γίνουμε δυνατότερες. Θα συνεχίσουμε δυνατά και στα επόμενα παιχνίδια γιατί είμαστε μέσα στις έξι καλύτερες ομάδες, κάθε μία έχει κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και αυτό θα μας βοηθήσει να κερδίσουμε κάτι περισσότερο.”

Δείτε τα αναλυτικά στατιστικά του αγώνα πατώντας εδώ.