Πανελλήνιο Νεανίδων ΟΠΑΠ: Προμηθέας – Εσπερίδες 17-91 (pics)

137

Εύκολο έργο είχαν οι Εσπερίδες στην πρεμιέρα του 37ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων ΟΠΑΠ που διεξάγεται στα Δύο Αοράκια επικρατώντας με 91-17 στο πλαίσιο του Β΄Ομίλου.

Η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν μεγάλη με τις Εσπερίδες να επιβάλλουν το ρυθμό τους και να φτάνουν σε μια άνετη νίκη. Πρώτες σκόρερ για την ομάδα τη Καλλιθέας ήταν οι Μαργέλου και Σεγούρα με 14 πόντους.

Διαιτητές: Κώτσου, Τσάνταλη, Τσικριτσάκη
Δεκάλεπτα: 5-38, 8-60, 12-70, 17-91
Προμηθέας (Νάκης): Στεφανάτου, Αθανασοπούλου, Παπαδοπούλου 7(1), Αναστασοπούλου Ε.3(1), Φλωράτου, Καλαμπαλίκη 3, Σαρρή 2, Κωσταρίδη 2, Αθανασοπούλου Μ., Κατσαντώνη, Καραπιπέρη, Λιάπη.
Εσπερίδες Καλ. (Δήμου): Στολίγκα 12(2), Κατσιώνη 8, Τσούρντου 4, Βίγκα 8, Γεωργίνη 7(1), Σεγούρα 14, Αναστασάκου 2, Σταθάτου 4, Μαργέλου 14(1), Χλιαουτάκη 5, Παπάζογλου 2, Λιανούδη 11.

Για να δείτε τα στατιστικά του αγώνα πατήστε εδώ

Δείτε φωτογραφίες από το παιχνίδι εδώ

Παρακολουθείστε το βίντεο του αγώνα εδώ

Θανάσης Δήμου (Προπονητής Εσπερίδων): «Σήμερα για μας ήταν το πρώτο βήμα. Θεωρώ ότι παρουσιαστήκαμε ακριβώς όπως περιμέναμε, με πάθος κυρίως στην άμυνα. Στο κρισιμότερο παιχνίδι που είναι αύριο απέναντι σε μια πολύ πιο έμπειρη και μπαρουτοκαπνισμένη ομάδα στα πανελλήνια πρωταθλήματα θα κοιτάξουμε να έχουμε ακριβώς την ίδια ενέργεια σε άμυνα και επίθεση. Θέλω να ευχαριστήσω τις Εσπερίδες και την ΕΟΚ για την άψογη διοργάνωση και μια παίκτρια των ακαδημιών μας που ταξίδεψε από το Ρέθυμνο για να μας δει και είναι τιμή για μένα και για το σύλλογο».

Ελεάνα Μαργέλου (Αθλήτρια ): «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Προμηθέα. Σήμερα κάναμε το πρωτο βημα για την πρόκριση. Θα συνεχίσουμε και αύριο που έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε δυνατή ομάδα. Εμείς θα κοιτάξουμε να παρουσιάσουμε το καλύτερό μας αγωνιστικό πρόσωπο».

Νίκος Νάκης (Προπονητής Προμηθέα): «Πρέπει να ζητήσουμε μια συγγνώμη για την εμφάνισή μας. Αυτό βέβαια δεν αναιρεί την περηφάνεια που νιώθω για τις παίκτριες μου. Είχαμε φέτος σαν στόχο να καταφέρουμε για πρώτη φορά να περάσουμε στις 8 καλύτερες ομάδες και τα καταφέραμε. Μας αξίζει βέβαια καλύτερη εμφάνιση από αυτή που δείξαμε σήμερα. Άλλωστε η δυναμική της ομάδας των Εσπερίδων είναι τόσο μεγάλη που τους αξίζουν συγχαρητήρια. Εμείς πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, να συνεχίσουμε και θα δούμε το επόμενο παιχνίδι».

Αναστασία Στεφανάτου (Προμηθέας): «Χαίρομαι που βρίσκομαι με την ομάδα μου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Το σημερινό παιχνίδι δεν ήταν το μέγιστο που θα μπορούσαμε να δείξουμε. Θα προσπαθήσουμε στα επόμενα παιχνίδια να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο στο παρκέ. Ολο αυτό για μας είναι μια ξεχωριστή εμπειρία που θέλαμε όλες να ζήσουμε με αυτή την ομάδα».