Πανελλήνιο Κορασίδων: Πρωταθλήτριες από σήμερα οι κορασίδες του Κρόνου Αγίου Δημητρίου

386

Αήττητος συνέχισε τις υποχρεώσεις του ο Κρόνος στην Τελική Φάση του 30ου Πρωταθλήματος Κορασίδων που διεξάγεται στα Λουτρά Αιδηψού. Η ομάδα από τον Άγιο Δημήτριο επικράτησε της Καβάλας με σκορ 31-76 και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας εξασφαλίζοντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο.

Δεκάλεπτα: 11-22, 16-40, 23-58, 31-76

Διαιτητές: Ντάνος, Χουγιάζος

ΕΚ Καβάλας (Παγκαλίδης): Λυκάκη 2, Τσινεκίδου, Τουρετζόγλου ,7 Παππά-Τζανέτου, Τζίτζιρα, Σπανίδου 6(2), Μελελούδη 2, Κελεμένη 10, Αργυρού 2, Κάπα 2, Τσαχιρίδου.

Κρόνος Αγίου Δημητρίου (Σταμούλης): Μπέκιου, Μποσγανά 37(3), Ανδρικοπούλου 2, Μπάκου 3, Σιγούρου, Τσαγκαροπούλου 6, Καραγκούνη 8, Ρετσινά, Γρηγοροπούλου 10, Καρκακέλα, Χαλκιά, Ζιάκα 10

Τουρετζόγλου (αθλήτρια Καβάλας): Ήταν το δυσκολότερο παιχνίδι από όσα έχουμε παίξει σε αυτό το τουρνουά. Ήταν λογικό να χάσουμε με μεγάλη διαφορά καθώς οι αθλήτριες του Κρόνου είναι πολύ δυνατές και ψηλές. Εμείς παίρνουμε εμπειρίες και θέλουμε από αυτά τα παιχνίδια να βγούμε πιο δυνατές. Αυτό το οποίο κρατάμε από αυτούς τους αγώνες είναι ότι δεν παίζει ρόλο μόνο το ύψος, αλλά κυρίως το μυαλό. Μπορούσαμε άνετα να βάλουμε κι άλλους πόντους, αλλά τελικά μας επηρέασαν και άλλοι παράγοντες όπως η κούραση για το τελικό αποτέλεσμα. Συνολικά ήταν μια τέλεια εμπειρία. Δεν έχω παίξει ξανά τόσο δυνατά παιχνίδια. Ήταν ένα όνειρο να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ ή με τον Κρόνο. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το «παρών» και του χρόνου.

Ζιάκα (αθλήτρια Κρόνου): Ήταν ακόμα ένα παιχνίδι σε αυτή τη Τελική Φάση. Ήρθαμε για το καλύτερο, προσπαθήσαμε για ακόμα έναν αγώνα να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Τα καταφέραμε και διεκδικήσαμε τον τίτλο, κάτι που μας άξιζε για την προσπάθεια όλης της χρονιάς. Σε γενικές γραμμές ήταν ένα δύσκολο τουρνουά, όμως πιστεύαμε στις δυνατότητές μας.

Δείτε τα αναλυτικά στατιστικά του αγώνα πατώντας εδώ.