Πανελλήνιο Κορασίδων: Δεύτερη νίκη σε τρία παιχνίδια για τον Σύλλα Αιδηψού

414

Τη δεύτερη νίκη του πέτυχε ο Σύλλας Αιδηψού στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων, καθώς επικράτησε με 51-55 του Ε.Κ. Καβάλας, σε αγώνα που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο στα Λουτρά Αιδηψού.

Δεκάλεπτα: 15-14, 27-29, 38-37, 51-55

Διαιτητές: Σπυρόπουλος, Ασλανίδης

Ε.Κ. Καβάλας (Παγκαλίδης): Λυκάκη 3(1), Τσινεκίδου 6(2), Τουρέτζογλου 9(1), Παππά-Τζανέτου 3(1), Τζίτζιρα, Σπανίδου 10(3), Μελελούδη, Κελεμένη 16(1), Αργυρού 4, Κάπα

Σύλλας Αιδηψού (Κουβάρας): Σουλιάδη, Παπακοσμά 2, Φώτου, Λούμη, Μαχαίρα 8, Νίτσογλου 13, Τσαβόνι 23(1), Πατσούρα 6, Κυργιώργη Β., Υδραίου 3, Μαργωμένου

Σπανίδου (αθλήτρια Ε.Κ. Καβάλας):

“Ήταν ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει. Όμως βγήκαν εκτός αγώνα οι δύο καλύτερες παίκτριές μας και χάσαμε την ψυχολογία μας και τελικά και το παιχνίδι. Η συμμετοχή μας στο τουρνουά είναι μια πολύ σημαντική εμπειρία για εμάς και θα θέλαμε να βρεθούμε και του χρόνου σε ανάλογη διοργάνωση για να το ζήσουμε ξανά όλο αυτό.”

Τσαβόνι (αθλήτρια Σύλλα):

“Παρά τη νίκη δεν είμαστε ικανοποιημένες από την απόδοσή μας. Περιμέναμε να αποδώσουμε καλύτερο μπάσκετ. Ήμασταν χαλαρές μέσα στο παιχνίδι κάτι το οποίο δεν περιμέναμε να συμβεί, καθώς περιμέναμε πιο πολλά από τον εαυτό μας. Πλέον κοιτάμε το μετά και τους επόμενους αγώνες.”

Δείτε τα αναλυτικά στατιστικά του αγώνα πατώντας εδώ.