Πανελλήνιο Κορασίδων: Δεύτερη θέση και ασημένιο μετάλλιο για τις κορασίδες του Παναθηναϊκού

296

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο Παναθηναϊκός στην Τελική Φάση του 30ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων που διεξάγεται στα Λουτρά Αιδηψού, επικρατώντας με 60-31 της Καβάλας, με την ομάδα από τη Μακεδονία να κατακτά την έκτη θέση

Δεκάλεπτα: 11-9, 28-19, 42-29, 60-31

Διαιτητές: Ντάνος, Ασλανίδης

Παναθηναϊκός (Στρατής): Ζαρρή 5(1), Πρίφτη 14, Μπιλθικιώτη 12, Ζανίκα 2, Ταφμίζι 4, Τίγκα 3, Μαυράκη 2, Σώτου 2, Μόσχου 2, Κεφαλά, Κούκη, Δαυλάκου 14(1).

ΕΚ Καβάλας (Παγκαλίδης): Λυκάκη, Τσινεκίδου, Τουρέτζογλου 10(2), Παππά-Τζανέτου, Τζίτζιρα, Σπανίδου 3, Μελελούδη, Κελεμένη 18, Αργυρού, Κάπα, Γιαντζακλίδου, Τσαχιρίδου

Στρατής (προπονητής Παναθηναϊκού): Είναι μια μεγάλη επιτυχία για αυτά τα κορίτσια. Συμπληρώνονται δέκα μήνες από τότε που ξεκινήσαμε την προετοιμασία. Μείναμε ενωμένες, δούλεψαν όλη τη χρονιά και αυτό που καταφέρανε είναι πολύ σημαντικό για τις ίδιες αλλά και για την ομάδα. Μην ξεχνάμε ότι κάποια κορίτσια από αυτά ήταν πριν λίγες εβδομάδες και στην ομάδα των Νεανίδων που κατέκτησαν και εκείνες τη δεύτερη θέση, οπότε συνολικά για το τμήμα είναι πετυχημένη η φετινή χρονιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιώργο Καντζιλιέρη για την εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια και με έχει συνεργάτη του καθώς και τον Μάκη Κουτσονικόλα που είναι ο τιμ μάνατζερ και μας βοηθάει και τις παίκτριες και τους προπονητές να μη μας λείπει τίποτα.

Μαυράκη (αθλήτρια Παναθηναϊκού): Έχουμε περάσει πάρα πολλά αυτή τη χρονιά. Και δύσκολα και καλά και άσχημα. Η δεύτερη θέση για εμάς είναι μια μεγάλη επιτυχία και είμαστε υπερήφανες γι αυτό. Είμαστε ενωμένες γι αυτό το πετύχαμε, είμαστε μια οικογένεια, οι κόουτς ήταν δίπλα μας, οι παίκτριες όλες μαζί κάθε μέρα.

Παγκαλίδης (προπονητής Καβάλας): Για μας ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία την οποία απολαύσαμε στο έπακρο. Θέλω να ευχαριστήσω όσους βοήθησαν και συνετέλεσαν για να γίνει όλο αυτό, τη διοίκηση, τους γονείς των παιδιών, τα ίδια τα παιδιά, όσους με στήριξαν όλη τη χρονιά. Έρχομαι κι εγώ πρώτη φορά σε Πανελλήνιο όπως και τα παιδιά μου. Περάσαμε καταπληκτικά. Η διοργάνωση ήταν άκρως επιτυχημένη και ελπίζουμε να ξαναβρεθούμε και του χρόνου εδώ.

Λυκάκη (αθλήτρια Καβάλας): Είναι μια φανταστική εμπειρία την οποία σίγουρα θα ήθελα να ξαναζήσω. Είμαι η πιο μικρή στην ομάδα μου και θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία. Οι αγώνες ήταν δύσκολοι. Προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε όλα τα παιχνίδια.

Δείτε τα αναλυτικά στατιστικά του αγώνα πατώντας εδώ.