Παγκόσμιο 3Χ3: Φινάλε με σούπερ τελικούς

406

Ολοκληρώνεται απόψε (26/08) το πρώτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 3Χ3 όπου διεξάγεται στο Ζάππειο. Η τελευταία μέρα περιλαμβάνει, εκτός των ημιτελικών και των τελικών σε Άνδρες, Γυναίκες και μικτές ομάδες, και τους τελικούς στους διαγωνισμούς δεξιοτήτων, σουτ και καρφωμάτων.

Αρχικά, στις 19:00 θα διεξαχθούν στο κεντρικό γήπεδο οι ημιτελικοί και ο τελικός του διαγωνισμού δεξιοτήτων γυναικών. Συμμετέχουν οι Σκάιλαρ Ντίγκινς (ΗΠΑ), Σιλβί Γκριζίνσκι (Γαλλία), Μπουρτσού Τσιγκίλ (Τουρκία) και Πίργκιτ Πούου (Εσθονία).

Στις 20:40 θα διεξαχθεί -και πάλι στο κεντρικό γήπεδο- ο τελικός του διαγωνισμού σουτ των Ανδρών με τη συμμετοχή των Στάνισλαβ Βότρουμπεκ (Τσεχία) και Μιχαήλ Γκιούντερ (Ρωσία), αλλά και εκείνος των Γυναικών με την Σαρλότ Χέρε (Γερμανία) και την Ραντοσλάβα Μπαχβάροβα (Βουλγαρία) να είναι οι δύο φιναλίστ.

Τέλος, στις 21:40 στο κεντρικό γήπεδο θα γίνει ο τελικός του διαγωνισμού καρφωμάτων, που περιλαμβάνει δύο γύρους. Στον πρώτο συμμετέχουν οι Ντέιβι Ανιανγκούρεν Μαντρίς (Βενεζουέλα), Γκεόργκι Μπογιάνοφ (Βουλγαρία), Αντετάγιο Αντεσάνια (ΗΠΑ) και Ομετάγιο Ογκεντένγκμπε (Αγγλία), εκ των οποίων οι δύο με τη μεγαλύτερη βαθμολογία θα περάσουν στον δεύτερο γύρο.