Παγκόσμιο Βετεράνων: Δείπνο στο Κυβερνείο

305

Με το επίσημο δείπνο στο Κυβερνείο (Καραμπουρνάκι), που παρατέθηκε χθες (Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013) προς τιμήν των αποστολών, που συμμετέχουν στο 12ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Maxibasketball, στελεχών της οργανωτικής επιτροπής και της FIMBA, έκλεισε ο κύκλος των παράλληλων εκδηλώσεων για τη μεγάλη διοργάνωση.

Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση οργανώθηκε με τη βοήθεια του ΥΜΑΘ, το οποίο εγκαινίασε τις προγραμματισμένες δράσεις που πρόκειται να λάβουν χώρα το προσεχές διάστημα, στον αύλειο χώρο του Κυβερνείου, όπως είναι για παράδειγμα οι εκδηλώσεις του «Παρά θιν’ αλός» που θα διοργανώσει ο Δήμος Καλαμαριάς και άλλες που θα πραγματοποιηθούν από το υπουργείο ή σχετικούς πολιτιστικούς φορείς.

Το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης ανταποκρίθηκε στο σχετικό αίτημα του Δ.Σ. του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης και συναίνεσε στην πραγματοποίηση της χθεσινής εκδήλωσης στο Κυβερνείο.

Η ομάδα του υπουργού έχασε στην παράταση!

Ο Γιούρι Κολόμποφ, ο υπουργός οικονομικών της Ουκρανίας, γνώρισε την ήττα με την ομάδα του, KIEV UKRAINE, σε αγώνα που έγινε στο κλειστό του Μαντουλίδη, με αντίπαλο ομάδα της Ιταλίας, στην κατηγορία των Μ40+. Ο αγώνες κρίθηκε στην παράταση με 75-80, ο κανονικός αγώνες έληξε 70-70.

Ο Κομπόλοφ σημείωσε εννέα πόντους με τρία τρίποντα, υπό το βλέμμα του Ουκρανού Πρόξενου στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρωθυπουργός συνεχίζει ακάθεκτος…

Ο Μίλο Τζουκάνοβιτς έκανε καθυστερημένα την εμφάνισή του στο «Παγκόσμιο», ωστόσο, η συμμετοχή του πρωθυπουργού του Μαυροβουνίου είναι σημαντική στην προσπάθεια διάκρισης.

Η ομάδα του Montenegro Veterani M40+ επικράτησε 98-76 της UVB Venezuela M40+ και ο Τζουκάνοβιτς είχε πέντε πόντους στο ενεργητικό του.