Παίχτης του Αισχύλου ο Ιορδάνης Τουρπεσλής .

400

Μεταγραφικό ντεμαράζ για την ομάδα μας .

 

Ο Μ.Α.Σ. Αισχύλου Ωραιοκάστρου , ανακοινώνει την απόκτηση του 26 χρόνου point guard , ύψους 1.84 μ. , από τον Δημόκριτο Μ.Α.Ο. της Γ1 Ε.ΚΑ.Σ.Θ. .

Ο Πολιχνιώτης point guard , συμφώνησε για την επόμενη αγωνιστική χρονιά και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο # 24 .

Ο ” White Mamba ” όπως χαρακτηριστικά τον βάφτισαν οι συμπαίκτες του στην τελευταία του ομάδα , γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη πριν 26 χρόνια και διαμένει στην Πολίχνη . Ξεκίνησε το μπάσκετ στις ακαδημίες του Μακεδονικού , μόλις 7 ετών . Σε διάφορα τουρνουά που λάμβανε μέρος με την ομάδα των mini , όλοι οι προπονητές μιλούσαν για αυτόν . Χαρακτηριστικά τον ονόμασαν ως ο ” next big thing ” της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. . Μετά από τρία χρόνια εξαργύρωσε το προσωνύμιο που του έδωσαν , και τον αγόρασε η Ελευθερούπολη όπου και κατάφερε να αναγνωριστεί ως ένας από τους πιο αποτελεσματικούς point guard της ηλικίας του , οσάν έφηβος , στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας . Οι ανελαστικές υποχρεώσεις της οικογένειας του , τον έκαναν για ακόμη μια φορά να μετακομίσει , και να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη και να παίξει για πρώτη φορά στην ομάδα μας για τρία χρόνια συνεχόμενα . Βασικός και αναντικατάστατος ο ” Jo ” ή αλλιώς ” White Mamba ” , θέλοντας να δοκιμάσει την τύχη του και αλλού , μετακόμισε στο Δημόκριτο . Το μυαλό του όμως ήταν στον Μ.Α.Σ. Αισχύλου Ωραιοκάστρου όπου και είμαστε στην ευχάριστη θέση να τον έχουμε πάλι κοντά μας .

Αγαπημένος παίχτης ;;;; Εξού και το προσωνύμιο του , ποιός άλλος ;;;; Ο Kobe Bryant . Ένας παίκτης με δυναμικό ντράϊβ , φοβερή τρίπλα και πολύ μυαλό . Αθλητικός , ταχύς και αρέσκεται στο να διαβάζει τις αμυντικές τοποθετήσεις του αντιπάλου . Με λίγα λόγια , ο παίχτης που θα ήθελε να έχει κάθε προπονητής . Και αυτός ο παίχτης αποτελεί πια , ιδιοκτησία της ομάδας μας .

Ιορδάνη καλώς ήρθες πίσω εκεί που ανήκεις . Στην οικογένεια του Μ.Α.Σ. Αισχύλου Ωραιοκάστρου . Σου ευχόμαστε μια αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και γεμάτη επιτυχίες . Ελπίζουμε να επέστρεψες δριμύτερος και να μας γεμίσεις χαρές , όπως εν άλλωστε έκανες διαρκώς στο παρελθόν .

#season2019_20
#transfers
#AisxylosBC