Πήρε τη νίκη ο Μέγας Αλέξανδρος Ηλιούπολης

762

Έπειτα από μια πολύ καλή εμφάνιση ο Μέγας Αλέξανδρος Ηλιούπολης επικράτησε ενάντια στο Ασβεστοχώρι με 78-74.

Ο αγώνας ήταν δυνατός και συναρπαστικός από την αρχή ως τη λήξη του. Οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ και παίζοντας ομαδικά κράτησαν την πρωτοπορία ως το τέλος. Η πολύ καλή νεανική και πιο αθλητική ομάδα του φιλοξενούμενου Ασβεστοχωρίου, άσκησε μεγάλη πίεση και κάλυπτε οποιαδήποτε διαφορά στο σκορ δημιουργούνταν από τους νικητές. Από τους νικητές σε καλή μέρα σε όλο το παιχνίδι βρέθηκε ο Κυριαζίδης.

Ο αρχηγός Κολογοσίδης-κυρίως στο πρώτο ημίχρονο-ήταν εξαιρετικός σε άμυνα και επίθεση, αντέχοντας στην πίεση που άσκησαν οι αντίπαλοι γκαρντ. Βοήθησαν πολύ οι Γεράκης και Χατζηευστρατίου. Από την άλλη μεριά διακρίθηκαν οι Τζώλος και Τάνης. Αυτή η νίκη της ομάδας του Μεγάλου Αλεξάνδρου ήταν η δεύτερη συνεχόμενη στην προσπάθεια για να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση.

Δεκάλεπτα: 23-18, 51-39, 63-55, 78-74  Διατητές: Κασαπίδης-Περράκης

Μέγας Αλέξανδρος Ηλιούπολης (Σταυρόπουλος):  Κυριαζίδης 29(5), Γεράκης 14(1), Χατζηευστρατίου 13, Κολογοσίδης 8, Αηδονίδης 5(1),Μοσκόφογλου 5, Τζίβας 2, Πανταχός 2, Θρασυβουλίδης, Καπνάς.

Ασβεστοχώρι (Μητριτζίκης): Τζώλος 20(1), Τάνης 15(3), Καζαντζίδης 10, Βασιλόπουλος 7(1), Βαλεργάκης 6(1),   Μολύβας 4, Αργυρας 4, Χασεκίδης 3, Φιρτινίδης 2, Αραμπατζης.