Πήρε Ρούσου και Τόσκα ο Παναθλητικός (pics)

310

Μετά τις ανανεώσεις των Ειρήνη Αναστασιάδου, Κατερίνα Κουλουμπή και την υποσχετική από τους Τιτάνες Δράμας για δεύτερη χρονιά της Ανθής Γαιτάνη, δύο νέα πρόσωπα ήρθαν να προστεθούν στο παζλ που δημιουργεί ο Σίμος Συρόπουλος για την νέα χρονιά.

Συγκεκριμένα, η άρτι αφιχθείσα Μαρία Ρούσου  (1,80μ.) που παίζει στη θέση 4 και αγωνιζόταν για εννέα χρόνια στην Αναγέννηση Ρυσίου και από το μετερίζι του αρχηγού, την οδήγησε από τα τοπικά πρωταθλήματα στην Α1, ανεβάζοντας έτσι τον πήχυ των αγωνιστικών προσδοκιών.

Ο κορμός  του νεοφώτιστου Παναθλητικού γιγαντώνεται επίσης  και με τη μεταγραφή της Νάσιας Τόσκα (1,87μ.) η οποία  αγωνίζεται και στις 2 θέσεις των ψηλών. Πέρυσι έπαιξε στην ΜΕΝΤ κι επιστρέφει στον Παναθλητικό μετά από 5 χρόνια. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: “Η Νάσια εκτός από την συμμετοχή της στην Α1 με Ηρακλή, Θερμαϊκό Θέρμης, Τρίγλια, Απόλλωνα Καλαμαριάς και Μέγα Αλέξανδρο, έχει σημειώσει επιτυχημένη αγωνιστική εμφάνιση στο Βέλγιο, Φιλανδία και Αγγλία.

Η οικογένεια του Παναθλητικού, λοιπόν, με περηφάνια και χαρά καλωσορίζει τις νεοαποκτηθείσες παίχτριες που με την αδιαμφισβήτητη πείρα τους στα παρκέ καθώς και το ζωηρό αγωνιστικό τους ταμπεραμέντο έρχονται να προσδώσουν κύρος και σφρίγος στη νέα αγωνιστική περίοδο”.

anthi pana

anthi pana 2

maria pana

maria fanela

OLYMPUS DIGITAL CAMERA