Πήραν το ντέρμπι οι παίδες του Άθλου Αλεξάνδρειας

603

Την Κυριακή 27/11/2016 στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας, για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Παίδων 2016-17 που διοργανώνεται από την ΕΚΑΣΚΕΜ βρέθηκαν αντιμέτωποι στο τοπικό ντέρμπι του 2ου Ομίλου η ομάδα του ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ με τον ΆΘΛΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.

Νικήτρια με τελικό σκορ 39-43 αναδείχθηκε η τυπικά φιλοξενούμενη ομάδα του ΆΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε σε ένα κατάμεστο από φιλάθλους γήπεδο μεταξύ των οποίων ήταν γονείς, συμμαθητές, συναθλητές και φίλοι του αθλήματος.

Η ομάδα του ΆΘΛΟΥ  πήρε «κεφάλι» στο σκορ από την αρχή του αγώνα( 2-8 ).Στη συνέχεια η ομάδα του ΓΑΣ ισορρόπησε το σκορ και πέρασε μπροστά στο ημίχρονο με την ελάχιστη διαφορά ( 19-18 ).Το άγχος του αγώνα δεν άφηνε τους νεαρούς παίχτες και των δυο ομάδων να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και έτσι το σκορ έμεινε χαμηλά, αλλά από την άλλη το παιχνίδι απόκτησε την σκληρή ομορφιά των  ντέρμπι.

Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε με τον ίδιο ρυθμό με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Στη τέταρτη περίοδο ο ΆΘΛΟΣ με δυνατές άμυνες κράτησε τον αντίπαλο στους 8 πόντους ενώ από την άλλη βρήκε λύσεις στην επίθεση και με 16 πόντους συγκομιδή κατάφερε να κερδίσει το παιχνίδι με τελικό σκορ 39-43.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΓΑΣ ( Τσοπουρίδης ): Σωτηράκης 4, Εξαρχόπουλος 10, Τερζίδης, Μουγκλέτσι, Πιπιλιαρίδης 2, Γιοβανόπουλος 5, Πουαρίδης Φ. 12 ( 1 ), Τσοπουρίδης 1, Γκλεζάκος 2, Νοτόπουλος, Πουαρίδης Ι.

ΑΘΛΟΣ ( Αγγέλης ) : Τακουτής, Ψυχογιός 5, Πεκιαρίδης, Κυριαζόπουλος, Πρόιος, Γιαντσιδιώτης 5, Ντάμτσης 1, Χατζηλεμονιάς, Χαριτόπουλος 20 ( 3 ), Θεοδωρίδης, Τσαρούχας 3, Βασιλείου, Ευθυμιόπουλος 9.

DSC_0039