“Πέταξε” για Λιθουανία η Εθνική-Ζούρος:Να είμαστε έτοιμοι στο Προολυμπιακό

559

 

Η αποστολή της Εθνικής Ανδρών αναχώρησε μέσω Βιέννης για τη Λιθουανία, όπου το Σάββατο και την Κυριακή θα αντιμετωπίσει στα πρώτα φιλικά προετοιμασίας εν όψει του Προολυμπιακού Τουρνουά τη Ρωσία και τη Λιθουανία αντίστοιχα.

 

«Δεν έχουμε χρόνο και σε αυτά τα παιχνίδια που θα δώσουμε στο Κάουνας ουσιαστικά θα κάνουμε προπόνηση για να μπορέσουμε να βάλουμε κάποια νέα στοιχεία και να κρατήσουμε τον βασικό κορμό που είχαμε πέρυσι σε άμυνα και επίθεση», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ηλίας Ζούρος, και πρόσθεσε: «Υπάρχουν πολλά προβλήματα, όπως η απουσία κάποιων παικτών ή ότι αργήσαμε να ξεκινήσουμε την προετοιμασία επειδή και οι τελικοί της Α1τ τελείωσαν αργά. Δεν πρέπει όμως να μένουμε σε αυτά, αλλά να δουλέψουμε όσο μπορούμε, περισσότερο πνευματικά και αθλητικά να έχουμε μία καλή συντήρηση για να είμαστε έτοιμοι στο Προολυμπιακό Τουρνουά».

 

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος και ο Βασίλης Καββαδάς, που κλήθηκαν για να βοηθήσουν στην προετοιμασία προτού ενσωματωθούν στην Εθνική Β’ είπαν:

 

Ζήσης Σαρικόπουλος: «Πιστεύω πως η Εθνική θα πάει πάρα πολύ καλά. Υπάρχει πολύ καλό υλικό και βάθος στον πάγκο. Αυτές τις μέρες που θα είμαι εδώ μέχρι να ενσωματωθώ στην Εθνική Β’ θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ στις προπονήσεις και την προετοιμασία της ομάδας».

 

Βασίλης Καββαδάς: «Προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να βοηθάμε όσο μπορούμε την προετοιμασία της Εθνικής. Ο χρόνος είναι εναντίον μας, αλλά πιστεύω πως η ομάδα θα πάει πάρα πολύ καλά».