Πέρκος: Νιώθω χαρά και ικανοποίηση

473

Από νωρίς έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός του Ερμή Λαγκαδά ενόψει της νέας περιόδου. Το πρώτο βήμα έγινε με την εύρεση του αντικαταστάτη του κόουτς Μπαξεβάνη με τον Στέφανο Πέρκο να τον διαδέχεται.
Ο έμπειρος τεχνικός, με δηλώσεις του στο «Northbasket» αναφέρθηκε σε αυτή την εξέλιξη: «Νιώθω μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που η διοίκηση μου ανέθεσε τη θέση του πρώτου προπονητή. Θα κάνω ότι μπορώ για να τους ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπο μου. Μέσα από τη σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο κυρίως νεαρών αλλά και λίγων έμπειρων καλαθοσφαιριστών για να πετύχουμε τους στόχους μας».
Όσον αφορά το σχεδιασμό της ομάδας, προτεραιότητα έχει δοθεί στις συζητήσεις με τους υπάρχοντες καλαθοσφαιριστές για να ξεκαθαρίσει ποιοι από αυτούς θα συνεχίζουν να φοράνε τα πράσινα. Από την έκβαση αυτών των συζητήσεων θα αποφασιστεί το πώς θα κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι και σε ποιες θέσεις θα ενισχυθούν.
Ο πρώτος παίκτης που ανανέωσε το συμβόλαιο του είναι ο Μπάμπης Παρίτσης. Τον 28χρονο φόργουορντ αναμένεται να ακολουθήσουν και οι Γιάννης Καϊκλής και Χάρης Πλιούκας. Η περίπτωση του δεύτερου είναι πιθανό να καθυστερήσει αφού ζήτησε ένα δεκαπενθήμερο για να απαντήσει στη πρόταση που του κατατέθηκε.

Γιώργος Κυπραίος