Πέρασαν από την Ευκαρπία οι κορασίδες του Παναθλητικού (BINTEO)

579

Ένα ημίχρονο μπόρεσε να αντέξει η αξιόμαχη ομάδα της Ευκαρπίας , η οποία τελικά υπέκυψε στην ανωτερότητα του Παναθλητικού.

Οι παίκτριες του Παναθλητικού μπήκαν ζεστά , μέσα στο παγωμένο κλειστό της Ευκαρπίας , και πήραν μια διαφορά δέκα πόντων , η οποία όμως εξανεμίστηκε και το πρώτο δεκάλεπτο έληξε με την ομάδα του Παναθλητικού να προηγείται μόλις 16-17.

Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν ένα ντέρμπι με τα κορίτσια της Ευκαρπίας να προσπαθούν πολύ και να παίρνουν ένα μικρό προβάδισμα , που όμως δεν είχε συνέχεια . Ο Παναθλητικός επανήλθε δριμύτερος με αποτέλεσμα το ημίχρονο να λήξει 34-35.

Στην τρίτη περίοδο η Ευκαρπία δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον Παναθλητικό και το επιμέρου 9-16 βρήκε τον Παναθλητικό να προηγείται 43-51.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο η διαφορά έφτασε έως και τους δεκαοχτώ πόντους , δίνοντας την ευκαιρία στην προπονήτρια του Παναθλητικού να κάνει πολλές αλλαγές και να δοκιμάσει σχήματα.

 
Η κακή στιγμή του αγώνα : Οπαδός της ομάδας της Ευκαρπίας εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο βρίζοντας χυδαία  τη διαιτητή του αγώνα κ.Παπαδοπούλου ( Η ακριβής βρισιά γράφεται επακριβώς στο φύλλο αγώνα). Ελπίζουμε αυτά τα κακά παραδείγματα κάποια στιγμή να εκλείψουν από γήπεδα και να μην αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση των παιδιών μας.

Δείτε το βίντεο:

Δεκάλεπτα: 16-17, 34-35, 43-51, 49-65 Διαιτητές : Καρκαλέτσης, Παπαδοπούλου.
Ευκαρπία Π.Σ. ( Μπόζος- Σταϊκοπούλου) : Γκάτζου 4, Χαραλαμπίδου 12, Τερζοπούλου, Σαρίδου 5(1), Δήμου, Μπέτα 6, Ατακτίδου 2, Θωμίδου, Αθάνατου 20(1)
Παναθλητικός Πειραματικό ( Τσαμπούρη) : Τσιλιφώνη 8, Μπέτα, Ιωαννίδου, Κουζλόγλου 5, Βεζυργιάννη, Στάθη 2, Ματσούκα, Σιδηροπούλου30, Τζέλου 6, Παπασταύρου 3, Μπαχαρίδου 11(1).
πηγή: grspotakia.blogspot.gr