Ο coach Δικταπανίδης στο πάγκο του BC Helleven Μονάχου

1231

Από τους Μαχητές Δόξας Πεύκων πήραμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο:

Με μεγάλη χαρά μάθαμε ότι ο προπονητής των υποδομών μας Χρήστος Δικταπανίδης θα προπονεί του χρόνου ομάδα Β Εθνικής στη Γερμανία.

Ο Χρήστος είναι χρόνια μέλος του σωματείου και έχει βιώματα αλλά και συμμετοχή στις μεγάλες μας επιτυχίες. Ξεκίνησε το 2007 ως υπεύθυνος ακαδημιών στην τότε Δόξα Ρετζικίου την οποία μετά απο 2 χρόνια  ανέλαβε ως 1ος προπονητής στην Α ΕΚΑΣΘ κερδίζοντας την άνοδο. Μετά ήρθε η συνένωση των ομάδων των Πεύκων και οι Μαχητές Δόξας Πεύκων και άλλη μια άνοδος στη Β Εθνική. Ο Χρήστος προπόνησε την ομάδα και στη Β Εθνική και τα τελευταία 4 χρόνια ασχολείται με τις υποδομές μας.

Η πρόταση που του ήρθε ήταν πολύ καλή και ο coach που του αρέσουν οι προκλήσεις δέχθηκε. Έτσι το 2017-18 θα τον βρει στον παγκο του BC Helleven Μονάχου στη Β Εθνική Γερμανίας. Η συγκεκριμένη ομάδα έχει ιδρυθεί από Έλληνες , έχει αρκετές υποδομές (3 τριπλά γήπεδα) και ακαδημίες 200 παιδιών. Έχει αθλητές από διαφορετικές εθνότητες και στόχος της είναι η ένταξη στην κοινωνία της Γερμανίας μέσα από την αθλητική ένταξη.

Εμείς ευχόμαστε στο Χρήστο κάθε επιτυχία σε αυτό το νέο ταξίδι του.