Ο Χρήστος Χολίδης είναι έτοιμος να επανέλθει στην… μπασκετική δράση

817

Ο Χρήστος Χολίδης είναι έτοιμος να επανέλθει στην… μπασκετική δράση, φτάνοντας σε συμφωνία με τον Πόλις Καλλιθέας και ενισχύοντας επίσης την ομάδα, στην προσπάθεια πρωταθλητισμού που θα κάνει στη Β’ ΕΣΚΑΝΑ.

«Έλεγα»… να επιστρέψω στο μπάσκετ, θα μπορούσε να τραγουδά ο Χρήστος Χολίδης. Κι αυτό, γιατί η αγάπη του για το άθλημα, όσο κι αν έχει κερδίσει τις πίστες εδώ και μιάμιση δεκαετία με την φωνή του, δεν ξεθώριασε ποτέ. Ο αθλητής… μέσα του υπάρχει ακόμη και ο 39χρονος πια Χολίδης, είναι έτοιμος για μια νέα πρόκληση, αγωνιζόμενος για τον Πόλις Καλλιθέας, με τον οποίο έδωσε τα χέρα, για να αποτελέσει άλλη μία σημαντική του κίνηση.

Η ομάδα, άλλωστε, έχει βλέψεις πρωταθλητισμού στην επόμενη Β’ ΕΣΚΑΝΑ και μία ακόμη λύση στην περιφέρεια της προστίθεται, με την απόκτηση του πολύπειρου φόργουορντ, ο οποίος είχε ως τελευταίο του σταθμό την Ευράλη. Φυσικά, ο ίδιος έχει βιώσει εξαιρετικές στιγμές με το Αιγάλεω σε Β’ και Γ’ Εθνική, έχοντας αρχίσει την καριέρα του στον Μελά Αγίου Ελευθερίου, ενώ έχει φορέσει και τα χρώματα του ΠΑΟΚ. Το 2003 μπορεί να έκανε… στροφή ασχολούμενος με το μόντελινγκ, την παρουσίαση και εν τέλει το τραγούδι, αλλά ο έρωτας για την «πορτοκαλί θεά» έμεινε το ίδιο δυνατός.

Η ανακοίνωση του συλογου :

«Ο ΠΟΛΙΣ ΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ καλώσορίζει τον Χρήστο Χολίδη στην ομάδα. Τιμή μας η συνεργασία του με τον σύλλογο. Υγεία, δυνατα πόδια και μαζί να τελειώσει η χρονιά με τον καλύτερο τρόπο», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, με τον Χρήστο Χολίδη να ποζάρει με τον εμβληματικό ηγέτη του Πόλις, Αχιλλέα Μπογδανίδη.

Πηγη : basketa.gr