Ο Χρήστος Γκογκάκης στο northbasket.gr:”Συνεχίζουμε την δουλειά”

592

Ο Χρήστος Γκογκάκης ανέλαβε την Ελπίδα Αμπελοκήπων γνωρίζοντας πως έχει αρκετά δύσκολο έργο για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.Επισημαίνει πως στόχος της ομάδας είναι η συστηματική  δουλειά σε βάθος χρόνου και  κάνει μια εκτίμηση του φετινού πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας.

-Ποιες ομάδες έχετε ξεχωρίσει απο το φετινό πρωτάθλημα;

Είναι εμφανές ότι σε σχέση με το περσυνό πρωτάθλημα που υπήρχαν δύο πολύ ισχυρές ομάδες ( Επανωμή – Μακαμπή) και είχαν ξεχωρίσει από την αρχή, φέτος έχουμε ένα πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα με απρόσμενα αποτελέσματα. Με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα φαίνεται ότι η τριάδα Δόξα Ρετζικίου,Αργοναύτης και Κεραυνός θα “παλέψουν” για την άνοδο. Βέβαια η περίοδος των Χριστουγέννων είναι μία φάση για τις ομάδες που επιδρά είτε θετικά είτε αρνητικά, οπότε θα πρέπει να  περιμένουμε λίγο ακόμα για πιο σίγουρες εκτιμήσεις.

-Μπορούμε να έχουμε από τώρα μια σαφή είκονα για το πρωτάθλημα;

Οι τρεις  ομάδες που ανέφερα πριν μέχρι τώρα δείχνουν να έχουν τον πρώτο λόγο.Ένα “σκαλί” πιο κάτω νομίζω βρίσκονται Ζέφυρος,Ήφαιστος,Αχιλλέας , αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και άλλες ομάδες όπως Ευκαρπία,ΒΑΟ Ραιδεστός που μπορούν να κάνουν καλά παιχνίδια κ να κερδίσουν ακόμα και τους πρώτους της βαθμολογίας.

-Σχετικά με τις ομάδες που θα κινδυνέψουν;

Σίγουρα η δική μου ομάδα με 10 ήττες είναι μία από αυτές. Η Σίνδος,  η Βεργίνα και ο Μέγας Αλέξανδρος Εχεδώρου είναι οι υπόλοιπες που βρίσκονται σε αυτό το “παιχνίδι”.

– Ο στόχος για τη δίκη σας ομάδα;

Ανέλαβα την ομάδα σε μία πολύ άσχημη περίοδο με 10 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Ο στόχος που θέσαμε με την διοίκηση είναι μακροχρόνιος, δεν σταματάει σε αυτή την χρονιά και για αυτό μας περιμένει πολύ δουλειά. Φέτος νομίζω μία νίκη θα μας άλλαζε αρχικά την ψυχολογία και θα μας έδινε μεγαλύτερη ώθηση για την συνέχεια ,γιατί τα παιδιά προσπαθούν σοβαρά στις προπονήσεις και είναι άδικο για αυτούς να μην έχουν κερδίσει μέχρι τώρα.