Ο Τάσος Κουγιουμτζίδης νέος προπονητής των Εφήβων

279

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Τάσο Κουγιουμτζίδη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μπάσκετ Εφήβων του συλλόγου.

Ο Τάσος Κουγιουμτζίδης είναι γεννημένος στις 6 Ιουνίου του 1981. Ήταν ασίσταντ κόουτς στον ΑΡΗ το 2009, όταν η εφηβική ομάδα κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ενώ ως βοηθός έχει εργαστεί και στους Έφηβους του Ηρακλή.

Ως πρώτος προπονητής σε εφηβικές ομάδες, έχει δουλέψει στη ΜΕΝΤ, το Ανατόλια και τους Μαχητές Πεύκων. Έχει εμπειρία και από ανδρικές ομάδες, ως ασίσταντ κόουτς των Μαχητών, του Ανατόλια, του Πευκοχωρίου και της ΜΕΝΤ, ενώ ως πρώτος προπονητής έχει δουλέψει στην ανδρική ομάδα της Γέφυρας Θεσσαλονίκης και της ΜΕΝΤ (τη σεζόν 2018-19).

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εφηβικής ομάδας του ΑΡΗ, ο Τάσος Κουγιουμτζίδης επισήμανε:

«Ευχαριστώ τη διοίκηση του Α.Σ. ΑΡΗΣ για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Είναι μεγάλη τιμή να αποτελείς μέλος αυτού του μεγάλου και ιστορικού συλλόγου και χαίρομαι ιδιαίτερα που επιστρέφω στην ομάδα. Ο στόχος στον ΑΡΗ είναι διπλός. Η ανάδειξη νέων αθλητών με τη σωστή εκμάθηση των βασικών του μπάσκετ, αλλά και ο πρωταθλητισμός. Θα δουλέψουμε σκληρά και θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε και τους δύο στόχους. Η ενίσχυση των Ακαδημιών του συλλόγου είναι απαραίτητη για μία μεγάλη ομάδα όπως ο ΑΡΗΣ».