Ο σχολιασμός του αγώνα με το Άδενδρο από το μπλογκ των φίλων του ΠΚ Νεάπολης

204

Ο σχολιασμός του αγώνα του ΠΚ Νεάπολης κόντρα στον Γαλαξία Αδένδρου όπως δημοσιεύτηκε στο μπλογκ των φίλων της ομάδας με τίτλο: «ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ».

Αναλυτικά: «Μετά την ήττα από το Άδενδρο μέσα στη Νεάπολη με 54-62 ,οι όποιες ελπίδες για διεκδίκηση κάτι καλύτερου σε σχέση με την κατηγορία έχουν πλέον εξανεμιστεί…

Η ομάδα μας τώρα έχει την ευκαιρία να παίξει τους υπόλοιπους αγώνες χωρίς άγχος και να μας δείξει πως το καλό μπάσκετ που έπαιξε στα δυο τρίτα του πρωταθλήματος μόνο τυχαίο δεν ήταν.

Τη Δευτέρα η ομάδα μας έχασε κάτω από το βάρος της πίεσης, των πολλών τραυματισμών ,της άσχημης ψυχολογίας από την προηγούμενη αγωνιστική και την καλή εμφάνιση των αντίπαλων της… αν και ο αγώνας δεν είχε ιδιαίτερες περγαμηνές, ήταν αρκετά δυνατός και ενδιαφέρον για τους φίλους του μπάσκετ. Τελικά η ομάδα του Άδενδρου χάρηκε την νίκη αφήνοντας μια πικρία στους αθλητές μας που τουλάχιστον δεν έχασαν τη διαφορά του πρώτου αγώνα…

Η συνεχεία του πρωταθλήματος έχει γίνει μια τυπική διαδικασία που όμως ποτέ δε ξέρει κανείς τι εκπλήξεις θα φέρει… την περσινή χρονιά ανέβηκαν τέσσερις ομάδες και με την αβεβαιότητα που επικρατεί και φέτος περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις.

Τώρα πλέον η ομάδα θα αγωνιστεί για την ΤΙΜΗ της και την ΥΠΟΛΗΨΗ της… και θα προσπαθήσει για την καλύτερη βαθμολογική της θέση…».

*Υπενθυμίζεται ότι οι απόψεις του μπλοκ είναι αποκλειστικές των φίλων του ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ και όχι η επίσημη άποψη της διοίκησης της ομάδας.