Ο σχολιασμός του αγώνα με τη Χαλκηδόνα από το μπλογκ των φίλων του ΠΚ Νεάπολης

177

Ο σχολιασμός του χθεσινού (14/01) αγώνα του ΠΚ Νεάπολης κόντρα στη Χαλκηδόνα όπως δημοσιεύτηκε στο μπλογκ των φίλων της ομάδας με τίτλο: «Η βύθιση του Παπανικολή… ήττα για το ανδρικό στη Χαλκηδόνα με 73-60».

Αναλυτικά: «Η τρίτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ΕΚΑΣΘ είναι γεγονός. Όπως είναι γεγονός πως η ήττα αυτή ήρθε μετά από ένα κακό παιχνίδι και με μια βύθιση στο τελευταίο δεκαλεπτο. H ομάδα έχασε μέσα στη Χαλκηδόνα με 73-60.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα έδειξε φανερή αδυναμία στη διαχείριση του και η ήττα ήρθε απόλυτα φυσιολογικά. Οι πολλές χαμένες βολές -18 σε όλο τον αγώνα-, η κακή αμυντική λειτουργιά μας και η ψυχολογία που δεν είχαν οι παίκτες μας από την αρχή του ντέρμπι, μας έφεραν στην πέμπτη θέση με μια τρίτη ήττα, η χειρότερη μέχρι τώρα από άποψη διαφοράς πόντων…

Ο αντίπαλος είχε σε επιθετικό οίστρο τους Τουλούμη -26π- και Μπάγκι-24π- χωρίς να μπορέσουμε να τους σταματήσουμε ιδίως στο τελευταίο δεκάλεπτο που τα τρίποντα του δευτέρου έδωσαν μια διάφορα στην Χαλκηδόνα.

Η ομάδα μας παρά τα μέτρια επίπεδα στα οποία αγωνιζόταν στα πρώτα τριάντα λεπτά, έλεγχε το ματς. Το ημίχρονο ήταν 35-35, εν η λήξη του τρίτου δεκαλέπτου μας βρήκε πίσω με 51-49. Η αποβολή με 5 φάουλ του κορυφαίου μέχρι τότε αθλητή μας Χάρη Μαρλά ίσως να επηρέασε την ομάδα, μετά όμως την αποβολή του δε βρέθηκε έστω κι ένας αθλητής να σηκώσει το βάρος του χθεσινού δύσκολου αγώνα.

Ο κόουτς έχει βρεθεί και άλλες φόρες στη δύσκολη θέση της διαχείρισης της ήττας ενόψει ενός επόμενου δυσκολότερου αγώνα και θα δούμε πως θα λειτουργήσει όλο αυτό μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα και στο ματς «φωτιά» με την ομάδα του Ζέφυρου στη Νεάπολη.

Περισσότεροι οι φίλοι μας σε ακόμη ένα εκτός έδρας ματς, έδειξαν πως αγάπανε αυτή την ομάδα, είναι κοντά στα παιδιά και δεν τους ενδιαφέρει η απόσταση στην οποία καλούνται για να πάνε. Όπως έχουμε ξαναγράψει, η μεγαλύτερη επιτυχία αυτής της ομάδας είναι πως κατάφερε να ενώσει το ΠΚ και να γίνει μια γροθιά σε όλα τα επίπεδα του.

Είμαστε σίγουροι πως οι αθλητές μας, οι προπονητές μας και φίλοι μας στο επόμενο ματς θα τα δώσουν όλα για τη νίκη… μια νίκη που θα ισορροπήσει την χθεσινή ήττα…

Οι διαιτητές Λαζαρίδης και Μοσχοτόγλου, έγερναν προς τη γηπεδούχο ομάδα, αλλά δεν είχαν ρολό στη διαμόρφωση του τελικού σκορ…ίσως η δική μας κακή εμφάνιση κάλυψε τα οποία αρνητικά τους σφυρίγματα. Στο σημείο αυτό θα γράψω κι ένα στατιστικό…η ομάδα με τον Λαζαρίδη σε 5 παιχνίδια τα τελευταία 2 χρόνια έχει κερδίσει μονό μια φορά…στο περσινό μπαράζ μέσα στη Ν. Ραιδεστό… τυχαίο? δε νομίζω».

*Υπενθυμίζεται ότι οι απόψεις του μπλοκ είναι αποκλειστικές των φίλων του ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ και όχι η επίσημη άποψη της διοίκησης της ομάδας.