Ο Παν. Αμοιρίδης στο τιμόνι του ΠΣ Ευκαρπίας-«Να αλλάξουμε το κλίμα»

838

Ο Παναγιώτης Αμοιρίδης είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του ΠΣ Ευκαρπίας μετά την παραίτηση του Ρούλη Καραγιαννίδη, η οποία έγινε δεκτή από τη διοίκηση της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου, αναφέρει: “Το Δ.Σ. του Π.Σ. Ευκαρπίας, αποδέχθηκε την παραίτηση του προπονητή του αντρικού τμήματος μπάσκετ κ. Ρούλη Καραγιαννίδη, τον οποίο ευχαριστεί θερμά για την μέχρι σήμερα προσφορά του στο σωματείο μας και του εύχεται καλή επιτυχία στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Επίσης, θέλει να ανακοινώσει την πρόσληψη του κ. Παναγιώτη Αμοιρίδη, ο οποίος θα αναλάβει τη θέση του πρώτου προπονητή της ομάδας και στον οποίο εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του”.

Το Northbasket επικοινώνησε με τον νέο τεχνικό της Ευκαρπίας, ο οποίος δεν έκρυψε την χαρά του για το νέο βήμα στην καριέρα του τονίζοντας χαρακτηριστικά: “Ήρθα σε ένα οικείο περιβάλλον καθώς με τους ανθρώπους της Ευκαρπίας γνωριζόμαστε χρόνια και είμαστε φίλοι”.

Ο Παναγιώτης Αμοιρίδης, που θα έχει στο πλευρό του τον Άκη Δαδάλα ως βοηθό, ερωτηθείς για τον στόχο της ομάδας επισήμανε: “Καταρχήν θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε το κλίμα αλλά και την ψυχολογία των παικτών καθώς πιστεύουμε πολύ στο ρόστερ. Από εκεί και πέρα θέλουμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας το ταχύτερο δυνατό και να παίξουμε καλό μπάσκετ”.

Όσον αφορά το αυριανό (02/11) παιχνίδι με αντίπαλο το Ζέφυρο στην Περαία ο γνωστός κόουτς, υπογράμμισε: “Η αποστολή μας είναι δύσκολη καθώς αντιμετωπίζουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο που θα διεκδικήσει την άνοδο. Από την πλευρά μας θα αγωνιστούμε για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό και πιστεύω ότι θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι”.