Ο Πέτρος Τασόπουλος στους Champions Πανοράματος

1504
Η ανακοίνωση:

Ο αθλητικός σύλλογος Champions Πανοράματος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Πέτρο Τασόπουλο. Ο Πέτρος Τασόπουλος είναι Πτυχιούχος Γυμναστικής Ακαδημίας του ΑΠΘ με ειδικότητα Καλαθοσφαίρισης, μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, κάτοχος Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος.Σαν αθλητής έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στον ΣΑΠΚ Νεάπολης, Δημόκριτο, ΔΑΣΩ, Εκ.Φρυγανιώτη, Δόξα Δρυμού και φέτος θα αγωνίζεται στον Μέγα Αλέξανδρο Καλοχωρίου.

Ως προπονητής έχει εργαστεί επί σειρά ετών στον ΣΑΠΚ Νεάπολης έχοντας να επιδείξει σημαντικές επιτυχίες. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου, συνέχισε στα Παιδικοεφηβικά και την περσινή χρονιά ήταν Προπονητής μπάσκετ του τμήματος Κ-20 στην ομάδα Σ.Α.Π.Κ. Νεάπολης με την οποία κατέκτησε την 3η θέση στο πρωτάθλημα Ε.ΚΑ.Σ.Θ. Με τον ΣΑΠΚ Νεάπολης κατέκτησε σαν 1ος προπονητής την άνοδο με το αντρικό από το Α΄ τοπικό στην Γ΄ Εθνική όπου υπήρξε βοηθός και 1ος προπονητής.

Επίσης είναι διδάσκων στον όμιλο μπασκετ στην Ελληνογαλική Σχολή Καλαμαρί. Από φέτος θα ανήκει στο προπονητικό ΤΕΑΜ των Champions Πανοράματος ενώ ήταν και μέλος του προπονητικού ΤΕΑΜ και 3rd Preseason Champions Basketball Camp. Καλή αρχή Πέτρο με πολλές επιτυχίες!!!