Ολοκληρώθηκε το τουρνουά “Κένταυρος”

662

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη και ολοκληρώθηκε το τετραήμερο 17-20 Απριλίου στην Πορταριά του Πηλίου και τον Βόλο, το 2ο τουρνουά καλαθοσφαίρισης Κένταυρος 2012.

 Στην διοργάνωση συμμετείχαν περισσότερα από 15 τμήματα και 300 περίπου μικροί αθλητές, όπου είχαν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το πλούσιο ταλέντο τους, να χαρούν μέσα από την συμμετοχή τους και να αποκομίσουν περισσότερες εμπειρίες και εφόδια για το μέλλον.

Κατά την τελετή λήξης, ακολούθησαν απονομές κυπέλλων στους πρωταθλητές της κάθε κατηγορίας, όπως και μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες. Επίσης, βραβεύθηκαν οι MVP της κάθε κατηγορίας, ενώ στην συνέχεια τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός και ο Δήμαρχος Βόλου Π. Σκοτινιώτης. Ακόμη, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι εκπρόσωποι της Ε.Ο.Κ. κ.κ. Βιτζηλαίος, Κοντραφούρης και Φαρμάκης. Τέλος, παρέστη ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της διαιτησίας, ο Κώστας Κορομηλάς ο οποίος έκανε και κάποιες από τις βραβεύσεις.

Παρακάτω, αναλυτικά οι ομάδες που συμμετείχαν στο 2ο τουρνουά Κένταυρος 2012: Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Ίκαρος Καλλιθέας, Πιερικός Αρχέλαος, Σπάρτακος Λάρισας, Ολυμπιακός Βόλου, Αχιλλέας Τριανδρίας, Νίκη Βόλου, Γ.Σ. Βόλου, ΑΣ Βόλου Διμηνίου, ΑΣ Μεταμόρφωση, Ανάληψη.

Ευχαριστήριο 3Wins

Η 3Wins ευχαριστεί όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά και τους γονείς των εκκολαπτόμενων αθλητών για την εμπιστοσύνη τους, όπως επίσης τον Δήμο Βόλου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την ΕΟΚ για την συμπαράστασή τους στην διεξαγωγή του τουρνουά.