Ο Ν. Μπουντούρης μιλά στο Northbasket για τον αγώνα φιλίας της Μ. Τετάρτης

795

Τρία εικοσιτετράωρα απομένουν για τη διεξαγωγή του μεγάλου αγώνα φιλίας στο Παλαί ντε Σπορ μεταξύ της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) Νομού Θεσσαλονίκης και των Ελλήνων Βετεράνων, στον οποίο θα λάβουν μέρος μεγάλα ονόματα του μπασκετικού παρελθόντος.

Ανάμεσά τους και ο Νίκος Μπουντούρης, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο Northbasket για τη συμμετοχή του στο φιλικό, αλλά και την ανάγκη να στηρίξουν άπαντες την προσπάθεια των παιδιών και των ανθρώπων του Παιδικού Χωριού S.O.S. Πλαγιαρίου.

«Εμείς ως Έλληνες Βετεράνοι συνηθίζουμε να βρισκόμαστε και να παίζουμε τέτοια παιχνίδια πάντα για φιλανθρωπικό σκοπό. Πέραν του ότι περνάμε καλά, καταφέρνουμε να μαζεύουμε είτε χρήματα είτε τρόφιμα και να ευαισθητοποιούμε τον κόσμο ώστε να κοιτάξει και τα προβλήματα που υπάρχουν γύρω του», τόνισε ο γνωστός βετεράνος καλαθοσφαιριστής. «Συνεπώς θα ήταν πολύ σημαντικό και θα ήταν τιμή για εμάς να έρθει ο κόσμος στο Παλαί ντε Σπορ και να βοηθήσει αυτή την προσπάθεια», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ερωτηθείς για το αν είναι αισιόδοξος ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα των διοργανωτών, ο Νίκος Μπουντούρης επισήμανε: «Στις δύσκολες εποχές που περνάμε γενικότερα νομίζω ότι έχουμε γίνει όλοι πιο ευαισθητοποιημένοι από ότι ήμασταν. Παρόλο που και εμείς οι ίδιοι μπορεί να περνάμε πιο δύσκολα αυτό μας κάνει να έχουμε μία ευαισθησία παραπάνω για να δούμε όπου υπάρχει πρόβλημα να βοηθήσουμε. Πιστεύω ότι το ίδιο συμβαίνει και με τον κόσμο. Ελπίζω να γεμίσει το γήπεδο γιατί πρόκειται για έναν σημαντικό σκοπό. Και είναι αλήθεια ότι αν έρθει ο κόσμος δεν θα περάσει και άσχημα, αλλά θα ευχαριστηθεί».

Κλείνοντας ο βετεράνος διεθνής καλαθοσφαιριστής έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της Θεσσαλονίκης ενόψει του αγώνα φιλίας της Μ. Τετάρτης: «Επειδή πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό σκοπό νομίζω ότι ο κόσμος θα έπρεπε να έρθει για να βοηθήσει. Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε είτε περισσότερο είτε λιγότερο».