Ο Θοδωρής Πανάρας στον ΠΑΣ Γιάννινα

3271

Αν και «γερόλυκος», ο 40χρονος Θοδωρής Πανάρας παραμένει ένας παίκτης που δύσκολα αντιμετωπίζεται και ειδικά στο επίπεδο της Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ μπορεί άνετα να κάνει τη διαφορά. Αυτό σκέφτηκαν και οι ιθύνοντες του ΠΑΣ Γιάννινα Βίκος, που έκλεισαν τη συμφωνία με τον Τρικαλινό φόργουορντ με την τεράστια πείρα και μετά και τη συνεργασία στον πάγκο με τον Κώστα Σδράκα οι διαθέσεις είναι σαφέστατες για το ανδρικό τμήμα ΠΑΣ και Βίκου, που ανακοινώνουν προσεχώς και επίσημα τη συνεργασία τους.

Ο Πανάρας μετράει περισσότερες από 200 συμμετοχές στην Α2 Εθνική με τη φανέλα του Μίλωνα, του ICBS, του Ρεθύμνου, του Πανοράματος, της Νήαρ Ηστ, του ΚΑΟ Δράμας, του Πιερικού και της Δόξας Λευκάδας, αλλά και σε Β’ και Γ’ Εθνική που αγωνίστηκε σταθερά τα τελευταία χρόνια με τις φανέλες του Αίολου Αστακού και του ΑΣ Καρδίτσας. Πέρυσι αγωνίστηκε στον Παλαμά Καρδίτσας.

Τη διετία 2013-2015, ο Πανάρας ήταν το βασικό «εργαλείο» στην περιφέρεια της ομάδας του Αστακού που από την Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε την οδήγησε αρχικά στη Γ’ και έπειτα στη Β’ Εθνική! Μάλιστα, στη 2η σεζόν του στον Αίολο ήταν και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας από την Αιτωλοακαρνανία με 24 συμμετοχές και 350 πόντους!

Νωρίτερα στην καριέρα του έχει πανηγυρίσει ανόδους από την Α2 στην Α1 Εθνική με Μίλωνα, ΚΑΟΔ, Ρέθυμνο και Πανόραμα ενώ με την ομάδα της Κρήτης, συμμετείχε σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό το 2007!

Πηγή: super-fm.gr