Ο Δημήτρης Πετρόπουλος στο northbasket.gr: «Πορεία ανάλογη με την περσινή»

745

Η Ευκαρπία την περασμένη αγωνιστική περίοδο τα πήγε πάρα πολύ καλά και αυτό θέλει να κάνει και τη χρονιά που έρχεται και ο Δημήτρης Πετρόπουλος. Ο νέος προπονητής της ομάδας έχει βάλει σα στόχο η ομάδα να παίζει ωραίο μπάσκετ και κάθε παιχνίδι να το βλέπει ξεχωριστά. Ο τεχνικός της Ευκαρπίας μίλησε στο northbasket.gr και αναφέρθηκε στη σεζόν που έρχεται.

-Μεταγραφικά η ομάδα μέχρι τώρα έχει κινηθεί πολύ καλά. Τι απομένει για να κλείσει το ρόστερ;

«Η αλήθεια είναι ότι κινηθήκαμε πολύ γρήγορα και στον κορμό που κράτησε η ομάδα από πέρσι, προστέθηκαν κάποια παιδιά που μπορούν προσφέρουν. Μέχρι την Τετάρτη θα ανακοινώσουμε ακόμα δύο μεταγραφές, απλά περιμένουμε κάποια πράγματα. Την Τετάρτη το ρόστερ θα έχει κλείσει οριστικά, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου».

-Η ομάδα πέρσι έκανε πολύ καλή πορεία. Ο φετινός στόχος ποιος είναι;

«Κάθε παιχνίδι θα το βλέπουμε ξεχωριστά. Στόχος είναι σίγουρα να πάμε τουλάχιστον όπως και πέρσι, δηλαδή να είμαστε μέσα στην εξάδα. Θέλω ανάλογη πορεία με την περσινή και σε κάθε παιχνίδι να κυνηγάμε τη νίκη».

-Το σωματείο είναι οργανωμένο;

«Σπάνια βλέπεις στην Α ΕΚΑΣΘ τόσο καλά οργανωμένα σωματεία. Ο κάθε αθλητής, ο κάθε προπονητής της Ευκαρπίας έχει ότι χρειάζεται ανά πάσα στιγμή».

-Είστε ο νέος τεχνικός της ομάδας. Ποια είναι η πρώτη άποψη για τη διοίκηση;

«Όλοι οι άνθρωποι είναι κοντά στην ομάδα. Με όσους έχω μιλήσει πάντα γίνονται αυτά που λέμε και όχι άλλα. Αλλά θέλω να σταθώ σε ένα άτομο που η Ευκαρπία χρωστάει πολλά. Στον Δημήτρη Αντωνιάδη, που είναι και παράλληλα γυμναστής μας».

-Τι θα αλλάξει στην αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας;

«Θα αλλάξουμε το στιλ παιχνιδιού. Προκειμένου να δεθούμε υα χρειαστούμε σίγουρα ένα διάστημα 1,5 με 2 μήνες».