Ο Γιάννης Παπαδόπουλος στον Άρη

283
Ο Γιάννης Παπαδόπουλος στον Άρη!
Ο νεαρός Ροδίτης προπονητής Γιάννης Παπαδόπουλος, που εργάστηκε στον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος και τον Διαγόρα, συμφώνησε με τον Άρη και θα βρίσκεται στο προπονητικό επιτελείο της ιστορικής ομάδας στη Basket League, ενώ θα αναλάβει επίσης τα μίνι και τους παμπαίδες του συλλόγου

Το μεγάλο βήμα στην προπονητική του καριέρα κάνει ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Ο νεαρός Ροδίτης προπονητής που πέρσι εργάστηκε στον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος και παλαιότερα στον Διαγόρα, συμφώνησε με τον Άρη Θεσσαλονίκης και θα βρίσκεται στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας, δίπλα στον Σάββα Καμπερίδη, στο πρωτάθλημα της Basket League. Ο νεαρός τεχνικός μετακομίζει στη Θεσσαλονίκη και θα αναλάβει επίσης το τμήμα μίνι και παμπαίδων στις υποδομές του συλλόγου, στις οποίες είναι τεχνικός διευθυντής ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής Αντώνης Ασημακόπουλος . Αν μη τι άλλο, ο Παπαδόπουλος κάνει το μεγάλο βήμα για να συνεργαστεί στο υψηλότερο επίπεδο με ένα ιστορικό σωματείο, όπως είναι ο Άρης και καλείται να πιάσει την ευκαιρία από τα μαλλιά. Ο Ροδίτης προπονητής, απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ πιάνει δουλειά στον Άρη και είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στη μεγάλη αυτή πρόκληση, που του παρουσιάζεται στην καριέρα του.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ: «Ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιάννη Παπαδόπουλο. Τον ευχαριστεί για την προσφορά του στο σύλλογο μας και του εύχεται υγεία και να πραγματοποιήσει τα όνειρα του».

πηγή:12sport.gr