Ο Βασίλης Αγγέλης στον Αίαντα Ευόσμου

440

Με το Βασίλη Αγγέλη στη τεχνική ηγεσία θα πορευθεί για το υπόλοιπο της σεζόν ο Αίας Ευόσμου. Ο έμπειρος προπονητής που μέχρι το περασμένο καλοκαίρι εργάζονταν στον Ερμή Λαγκαδά, είχε το μεσημέρι συνάντηση με τους διοικούντες του συλλόγου της δυτικής Θεσσαλονίκης και έδωσαν τα χέρια. Στη συνέχεια παρευρέθηκε στη προπόνηση όπου είχε και τη πρώτη του γνωριμία με τους νέους του παίκτες.

Ο κόουτς Αγγέλης μίλησε στο «Northbasket» για τη νέα σελίδα στη καριέρα του: «Ο Αίας Ευόσμου είναι μία ομάδα με δυναμική και τιμή για το καθένα να εργάζεται εκεί. Το τελευταίο διάστημα περνάει μία κρίση και προέρχεται από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα που τον έχουν φέρει στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Και πάλι όμως είναι μία ομάδα που τη πιστεύω.

Το ρόστερ αποτελείται κυρίως από νεαρούς ταλαντούχους καλαθοσφαιριστές οι οποίοι μαζί με τους έμπειρους (Γυμνόπουλος, Μαυρίδης) συνθέτουν ένα πολύ καλό σύνολο που δίνει ποιότητα στην ομάδα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει τις τελευταίες αγωνιστικές είναι καθαρά στο ψυχολογικό τομέα και αυτό θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε. Θα πρέπει να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και να βρούμε τον τρόπο να ρολάρει η ομάδα, ούτως ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής».

Στο καθαρά αγωνιστικό τομέα η τεχνική ηγεσία ενόψει του ματς με τον Αίολο Τρικάλων δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ανέστη Τζινόπουλο που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο. Αντιθέτως οι Μαυρίδης και Γυμνόπουλος που ταλαιπωρούνται από διάταση και ίωση αντίστοιχα αναμένεται να είναι πανέτοιμοι τη Κυριακή.

 

Γιώργος Κυπραίος