Ο Βαγγέλης Βλάχος στο Θρίαμβο Ταγαράδων

363

Σεισμός στους Ταγαράδες! Ο Βαγγέλης Βλάχος (1.93, 31 χρ.) είπε το πολυπόθητο ναι και του χρόνου θα φοράει τα κόκκινα. Ο έμπειρος φόργουορντ, με εμπειρία σε ομάδες Α και Β ΕΚΑΣΘ, την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Α.Σ. Πέρα, ομάδα που πρωταγωνίστησε στην Γ1 κατηγορία, και είχε 10 πόντους και 8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Φέτος αναμένεται να συνεισφέρει τα μέγιστα για την εκπλήρωση των στόχων του Θριάμβου.

Ο κόουτς Κουρβούλης τον ήθελε για να θωρακίσει τη θέση 3 και η φιλία του με τον έφορο της ομάδας Αλέξης Παπαθανασίου ήταν αυτή που έκανε τα πράγματα εύκολα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

vlaxos 1

Σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο Northbasket.gr, ο ικανότατος σκόρερ είπε ότι ο Θρίαμβος Ταγαράδων είναι μία πρόκληση για τον ίδιο και βλέπει ότι η ομάδα τη νέα σεζόν έχει πολλές δυνατότητες να πρωταγωνιστήσει.

Η διοίκηση της ομάδας εξέφρασε την ικανοποίησή της για το αίσιο τέλος που είχε το “σήριαλ” συζητήσεων του τελευταίου μήνα με τον παίκτη, τον καλωσορίζει στην οικογένειά της και του εύχεται να έχει μία καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.