Ο απολογισμός της χρονιάς από το ΔΣ του ΚΑΣ Νέα Ραιδεστός

397

Ολοκληρώνοντας τις αγωνιστικές υποχρεώσεις σε όλα τα τμήματα, το ΔΣ του ΚΑΣ Νέα Ραιδεστός προέβη σε έναν σύντομο απολογισμό της χρονιάς, αναφέροντας τα εξής:

«Για άλλη μια φορά, φανερώνεται η προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια, στο σύλλογό μας. Οι προσπάθειες των αθλητών, των προπονητών, των γονέων και της διοίκησης απέφεραν και πάλι καρπούς.

Πιο συγκεκριμένα, θεωρούμε αξιοσημείωτες τις αγωνιστικές μας επιτυχίες, με το αντρικό μας να κατακτά την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΚΑΣΘ, το εφηβικό, το παιδικό και το προπαιδικό να φτάνουν στους 8, 16 και 16 καλύτερους του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΘ αντίστοιχα και τις κορασίδες την τρίτη θέση με ισοβαθμία, στον τρίτο όμιλο του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΘ. Και φυσικά να σημειωθεί πως και τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής συμμετείχαν σε τουρνουά με μεγάλη επιτυχία.

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας, θα ήθελε να επίσης συγχαρεί, αλλά και να ευχαριστήσει τους αθλητές και το τεχνικό επιτελείο, που συντέλεσαν σε μια ακόμη ευχάριστη, επιτυχημένη και πάνω απ’ όλα χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς, σεζόν. Λάθη γίνονται πάντα, είμαστε όμως εδώ για να τα διορθώνουμε. Ο προγραμματισμός της επόμενης σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει.

Οι προπονήσεις συνεχίζουν κανονικά με γνώμονα την ίδια φιλοσοφία. Στόχος μας πάνω απ’ όλα, και πέρα από τις επιτυχίες, είναι όλοι οι αθλητές να είναι υγιείς, να ευχαριστηθούν και να αγαπήσουν το άθλημα».