ΟΠΑΠ Final 4 U21: Οι δηλώσεις του Β’ Ημιτελικού

29

Στην παράταση κρίθηκε ο Β’ Ημιτελικός  του ΟΠΑΠ Final 4 U21 με τον Ιόνιο Κέρκυρας να επικρατεί με 80-70 του Ολύμπου ΕΚΕ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι προπονητές και αθλητές των δύο ομάδων δήλωσαν.

Σπύρος Δεσύλλας (Προπονητής Ιόνιου Κέρκυρας): «Ο αντίπαλός μας έβαλε μεγάλα σουτ, γύρισε το παιχνίδι, και μας ισοφάρισε στο τέλος.  Έτσι είναι αυτά τα παιχνίδια, παίζει ρόλο η ψυχολογία και το καθαρό μυαλό, όπως είχαμε εμείς στην παράταση όπου δεχτήκαμε ένα μόνο πόντο και βάλαμε 11. Πρέπει να ξεκουραστούμε, είναι δύσκολο το παιχνίδι με τον Μίλωνα, καθώς ο αντίπαλός μας έκανε μεγαλύτερο ροτέισον, ενώ εμείς δεν είχαμε αυτή την δυνατότητα. Είναι ένα παιχνίδι, ένας τελικός και θα τα δώσουμε όλα».

Άγγελος Τσιτσές (Αθλητής  Ιόνιου Κέρκυρας): «Ήταν ένα δύσκολο ματς, το παλέψαμε και το θέλαμε πάρα πολύ γιατί αγωνιζόμαστε στην πόλη μας και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε. Στον τελικό θα μετρήσει η εμπειρία και η κούραση, αλλά επίσης η θέληση και η ψυχή».

Χρήστος Παπαδούλης (Προπονητής Ολύμπου): «Ηταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι, δυστυχώς μπήκαμε λίγο αγχωμένοι, αλλάξαμε την άμυνα μας, αλλά είχαμε θέμα στους ψηλούς και στα αμυντικά ριμπάουντ. Η αλήθεια ότι βάλαμε πολύ μεγάλα σουτ στο δεύτερο ημίχρονο. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τους παίκτες μου. Ήταν παλικάρια, έδειξαν ψυχή και προσωπικότητα και κάποιοι από αυτούς έχουν την δυνατότητα να παίξουν και σε μεγαλύτερη κατηγορία. Νιώθουμε λίγο αδικημένοι, μπορούσαμε να είμαστε στον τελικό είχαμε όμως τραυματισμούς και προβλήματα».

Πασχάλης Κυργάκης (Αθλητής Ολύμπου): «Ήταν ένα πολύ σπουδαίος αγώνας. Μας επηρέασε ο τραυματισμός του Μίχου, αλλά δώσαμε το 100% του εαυτού μας, πήγαμε στην παράταση, αλλά εκεί μείναμε από δυνάμεις και ηττηθήκαμε».

Γιάννης Γκιφόπουλος (Αθλητής Ολύμπου): «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ιόνιου, το παλέψαμε όσο μπορούσαμε. Υπήρχαν τραυματισμοί, ταξίδια, ενώ αυτή η διοργάνωση ήταν κάτι καινούριο για εμάς».