ΟΠΑΠ Final 4 U21: Οι δηλώσεις του Α’ Ημιτελικού

30

Ο Μίλων/Ίκαρος Καλλιθέας είναι η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την πρόκριση για τον τελικό του ΟΠΑΠ Final 4 U21 μετά την επικράτηση της με 76-58 επί του ΚΟ Χολαργού στην Κέρκυρα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης τον λόγο πήραν οι πρωταγωνιστές των δύο ομάδων.

Αλέξης Παπαδάτος (Προπονητής Μίλωνα/Ικάρου Καλλιθέας): Σήμερα παίξαμε αρκετά καλά εώς πολύ καλά σε κάποια διαστήματα και ξέραμε τι κάναμε μέσα στο γήπεδο. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που είναι πολύ οργανωμένη και προσπαθεί να παίξει πολύ καλό μπάσκετ. Δείξαμε ότι ήμασταν πιο καλοί στις λεπτομέρειες και γι’ αυτό πήραμε μια διαφορά και την κρατήσαμε μέχρι το τέλος. Όταν πας σε έναν τελικό θέλεις να τον κερδίσεις. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Πιστεύω ότι θα είμαστε το ίδιο συγκεντρωμένοι και το ίδιο έξυπνοι και στον αυριανό αγώνα για να πάρουμε την νίκη».

Νίκος Τσολάκης (Αθλητής Μίλωνα/Ικάρου Καλλιθέας): «Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο είχαμε κάνει καλό σκάουτινγκ και ξέραμε ότι αντιμετωπίζαμε μια καλή ομάδα με τρεις τέσσερις καλούς παίκτες που έπρεπε να περιορίσουμε. Τα καταφέραμε και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Θεωρώ ότι έπρεπε να κρατήσουμε τη συγκέντρωσή μας λίγο παραπάνω».

Θανάσης Θωμόπουλος (Προπονητής ΚΟ Χολαργού): «Ήταν κάποια πράγματα που τα ξέραμε εξαρχής, καθώς αντιμετωπίζαμε μια καλή ομάδα. Δυστυχώς φορτωθήκαμε πολύ γρήγορα με φάουλ και μπήκαμε σε ένα πιο γρήγορο ροτέισον απ’ ότι θέλαμε. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε με την σκληράδα που θέλαμε με τα φάουλ που φορτωθήκαμε και αυτό έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα του Μίλωνα/Ικάρου να παίρνει τα ριμπάουντ και να ελέγχει τον ρυθμό και αυτό ήταν το βασικότερο κλειδί του παιχνιδιού».

Αγγελος Ραπτίδης (Αθλητής ΚΟ Χολαργού): «Υπήρχε εμφανής διαφορά στα σώματα, καθώς είμαστε μια ομάδα κοντύτερη με λιγότερους ψηλούς. Φορτωθήκαμε νωρίς με φάουλ και μπορεί αυτό να έπαιξε τον ρόλο του. Ίσως σε κάποια σημεία του παιχνιδιού δεν είχαμε την συγκέντρωση που θέλαμε και ο Μίλωνας είναι μια ομάδα που σε τιμωρεί».