Ολυμπιακός Βόλου: Συμφώνησε με τη σέντερ Λίντα Μίλκοβα

340

Η Λίντα Μίλκοβα, όπως όλα δείχνουν θα είναι η ξένη σέντερ η οποία θα ενισχύσει τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού βόλου στο φετινό πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 Εθνικής κατηγορίας.

Η Βουλγαροσκοπιανή σέντερ, αν και είναι 42 χρονών βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ έχει μεγάλη εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, αφού στο παρελθόν αγωνίστηκε στις Εσπερίδες και στον Πανιώνιο.

Η Μίλκοβα βρέθηκε προ ημερών στο Βόλο, συζήτησε με τον πρόεδρο κ. Νίκο Τσεκούρα και τον κ. Δημήτρη Καπότση, συμφώνησε και αναχώρησε για το Καβαντάρσι όπου ζει με τον γιο της. Αναμένεται να επιστρέψει σήμερα (26/10) και πιθανώς να αγωνιστεί το Σάββατο (27/10) στο ματς με τον Αστέρα Εξαρχείων.

Η Μίλκοβα, αναμένεται να δώσει σημαντική βοήθεια στη βολιώτικη ομάδα η οποία είχε χρειάζονταν επειγόντως ενίσχυση κάτω από το καλάθι.

Την Τετάρτη (24/10) η ομάδα έδωσε φιλικό με την παιδική ομάδα του Ολυμπιακού βόλου. Η Νίκη Ζέρβα συνέχισε τη θεραπεία στο πόδι της και θ’ αγωνιστεί κανονικά στο ματς του Σαββάτου με τον Αστέρα Εξαρχείων στο ΕΑΚ.

Πηγή: goalpost.gr