Ολυμπιακός Βόλου: Βλέπουν την “έξοδο” Σουλτάνη, Χαβαλέ και Ζέρβα

286

Για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου και τα σχέδια της ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, που θα βρει την ομάδα στην Α2 Εθνική κατηγορία μπάσκετ γυναικών, μίλησε στις παίκτριες της γυναικείας ομάδας μπάσκετ, ο πρόεδρος του συλλόγου, Νίκος Τσεκούρας, που βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας.

Ο κ. Τσεκούρας, ανέφερε στις καλαθοσφαιρίστριες, ότι όσες οικονομικές υποσχέσεις υπήρξαν προς τις παίκτριες, θα γίνουν πράξη, αν και λίγο αργοπορημένα, ενώ είπε στις ίδιες, ότι λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί, θα υπάρχουν περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες για τη νέα σεζόν. Ετσι τους μετέφερε πώς όσες θέλουν μπορούν να μείνουν στον σύλλογο για να τον βοηθήσουν τη νέα περίοδο, ή αν όχι να του το πουν μέχρι τέλη Μαΐου για να αποδεσμευτούν και να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους. Στόχος του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου, είναι να στηριχτεί κυρίως σε Βολιώτισσες παίκτριες, ώστε να αποφύγει τα ενοίκια και τους μεγάλους μισθούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την επιθυμία να φύγει από τον Βόλο και να βρει ομάδα σε άλλη πόλη, έχει εκφράσει η Ραφαέλα Σουλτάνη, ενώ δύσκολα φαίνεται πώς θα μείνουν οι Χαβαλέ και Ζέρβα.

πηγή: http://sport7.gr