Ολοκληρώθηκε το 3on3 στο Παλατάκι

627

Αυτό που είχε την πρωτεύουσα σημασία ήταν η συμμετοχή και το γεγονός ότι όλα τα παιδιά που έπαιξαν στο 3on3 που διοργάνωσε το PAOK Junior Basketball Program, το ευχαριστήθηκαν, διασκέδασαν και αγάπησαν ακόμη περισσότερο το μπάσκετ. Σε αυτό το διήμερο ωστόσο, υπήρχαν και νικητές (ανά ηλικιακή κατηγορία) και σήμερα το μεσημέρι μέσα από τους τελικούς πήραν την 1η θέση και μαζί τα δώρα τους (προϊόντα του ΠΑΟΚ και της εταιρίας PEAK που ήταν ο μεγάλος χορηγός του διημέρου).

 Τις βραβεύσεις στους νικητές έκαναν ο Τεχνικός Διευθυντής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Νίκος Σταυρόπουλος, ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς και ο μάνατζερ της ομάδας Τέλης Ζουρνατσίδης.

 Νικήτριες ομάδες ήταν…

Dream Team (Γεννηθέντες 1994-1999: Γιώργος Καλιεντζίδης, Κώστας Καραγιώργος, Ιωάννης Κωστάκογλου, Αστέριος Ψωμάς)

ΠΑΟΚ All Star (γεννηθέντες 1999-2000-2001: Βαγγέλης Τσακιρίδης, Δημήτρης Κλωνάρας, Στέργιος Ντουπτσόγλου, Δάνης Τραπεζάνογλου)

ICBS (Γεννηθέντες 2000-2006: Γρηγόρης Κωνσταντίνου, Νίκος Μπάρμπας, Βασίλης Λυπιρίδης, Οδυσσεάς Μαυρίδης)

Mavericks (Γεννηθέντες 2000-2006: Νίκος Καρακάσης, Θέμης Μπογιατζόγλου, Θόδωρος Μπογιατζόγλου, Βασίλης Ιωαννίδης, Αθανάσιος Τσαμασιάν, Χρήστος Παρασχίδης, Κωνσταντίνος Αβραάμ)

Τα Κορίτσια της Ευκαρπίας (κατηγορία κοριτσιών: Σίβη Αμαλία, Ιωάννα Θωμαΐδου, Αγγελική Νιγδέλη, Λαμπρινή Πολυμένη)

Ειδική βράβευση έγινε και στους νεαρότερους αθλητές που συμμετείχαν στο 3on3, τους γεννηθέντες το 2006 Αλέξανδρο Νίκογλου και Ευριπίδη Στοϊμένο.

Οι ομάδες που συμμετείχαν στο 3on3 των μικρών ηλικιών ήταν…

Γεννηθέντες 1994-1999

Dream Team

Miami Heat

Fantastic Four

Bulls

Ανώνυμοι

Γεννηθέντες 1999-2000-2001

Bane Team

Αετοί

Chicago

ΠΑΟΚ All Stars

Κορίτσια της Ευκαρπίας

Δικέφαλος

Γεννηθέντες 2000-2006

Eagles

ICBS

Ναύαρχος Βότσης

Lakers

Mavericks

Δράκοι

Bulls

Μαύρος Κεραυνός

S.Players

Αστραπή Lakers

BKW Wolfs

 

Στη διεξαγωγή του 3on3 χορηγός ήταν η εταιρία PEAK, ενώ συμμετείχαν οι προπονητές του PAOK Junior Basketball Program και ο προπονητής Θόδωρος Πολυμένης.