Ολοκληρώθηκε το 3ο εσωτερικό τουρνουά του BC VOLOS στην Πορταριά

662
Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5-5-2012 στο κλειστό γήπεδο της Πορταριάς το 3ο εσωτερικό τουρνουά καλαθοσφαίρισης με τμήματα της υποδομής μας που γίνεται εδώ και τρία χρόνια στην Πορταριά. Στο τουρνουά συμμετείχαν τα τμήματα των προμίνι , 2ο μίνι και της Πορταριάς ,οι αγώνες έγιναν όπως το final four . Πήρανε μέρος 60 παιδιά αγόρια και κοριτσάκια τα οποία διασκέδασαν και πέρασαν όμορφα παίζοντας μπάσκετ για 4 ώρες μέσα σε ένα πολύ καλό χώρο που ήταν όμορφα στολισμένος με μπαλόνια, πανό και πολλά άλλα τα οποία έδωσαν άλλο τόνο στην εκδήλωση η οποία στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία και βρήκε στο τέλος τους νεαρούς αθλητές, – τριες χαρούμενους με τα διπλώματά και τα μετάλλιά τους να πανηγυρίζουν και να χαμογελάνε γι’ αυτό που πέτυχαν .
Σε όλη την διάρκεια των αγώνων υπήρχε μετάδοση του κάθε αγώνα , κάλυψη με κάμερα , μουσική και πολλά άλλα που έκαναν φανταστική την ατμόσφαιρα. Τον μεγάλο τελικό του τουρνουά διαιτήτευσαν ο διεθνής διαιτητής κ. Καρακατσούνης Χάρης και ο διαιτητής της Α1 κ. Δεσλής Θανάσης δίνοντας διαφορετικό τόνο στο παιχνίδι . Στο τέλος των αγώνων η ομάδα μας τίμησε για την βοήθεια της προς την ομάδα μας την κ. Καραϊσκου Ελένη και μετά έγιναν οι απονομές των μεταλλίων και των διπλωμάτων στους νεαρούς παίκτες και παίκτριες των τεσσάρων ομάδων που πήρανε μέρος στο τουρνουά. Η μεταφορά των αθλητών έγινε με πούλμαν προς και από την Πορταριά.
Θέλουμε τελειώνοντας να ευχαριστήσουμε την κ. Καραϊσκου Ελένη για την πολύτιμη βοήθειά της όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα μας , την κ. Ευτυχία Κρυονερίτη ( έφορο του τμήματος Πορταριάς ) , τους κ. κ. Βλάχο Ιωάννη και Βλαχούτσο Δημήτρη για την πολύτιμη βοήθειά τους στην διεξαγωγή του τουρνουά, τους διαιτητές που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας κ.κ. Καρακατσούνης Χάρη και Δεσλή Θανάση καθώς και τους παίκτες της εφηβικής – παιδικής ομάδας Μαγκουρίτσα Κ , Τζιώλα Α , Γιαλαμά Σπ ,Τσουλούφα Γ. και Δέρη Γ. , που βοήθησαν ώστε να γίνει ένα πολύ καλό απ’ όλες τις απόψεις τουρνουά και φυσικά τους γονείς των παιδιών που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου και παρακολούθησαν τις προσπάθειες των παιδιών τους. Μετά το τέλος του τουρνουά όλοι χαλάρωσαν στο εστιατόριο της κ. Ελένης Καραϊσκου. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον γραπτό και ηλεκτρονικό τύπο για την προβολή του τουρνουά .

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ – ΔΕΛΦΙΝΙΑ : 24 – 22
ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ – ΕΛΑΦΙΑ : 16 – 18
ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ : ΕΛΑΦΙΑ – ΔΕΛΦΙΝΙΑ : 16 – 28
ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ : ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ – ΕΛΑΦΙΑ : 18 – 23