Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Basketball Workout απο τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου και το Northbasket Player Development

1473

Πραγμοτοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το Basketball Workout απο τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με το Northbasket Player Development το οποίο και διοργανώθηκε στο ΔΑΚ Ωραιοκάστρου  στις 4 και 5 Απριλίου  2018.

Το προπονητικό επιτελείο του Northbasket Player Development σε συνεργασία με το Κεραυνό Ωραικάστρου είχαν ως κύριο σκοπό και στόχευσαν στην μύηση των αθλητών στον τρόπο εκμάθησης του σουτ αλλά και το πως θα πρέπει να προπονούνται τους καλοκαιρινούς μήνες μέσα από θεμελιώδης και σύγχρονες μεθόδους προπόνησης.

Οι παραπάνω ασκήσεις εκτελέστηκαν κάτω από τις οδηγίες του προπονητικού επιτελείου του Northbasket player development χρησιμοποιώντας σύγχρονα μέσα προπόνησης του σουτ (dribbles stick, double double,). Το Northbasket player development θέλει να ευχαριστήσει την διοίκηση του Κεραυνού Ωραιοκαστρου για την συνεργασια και την φιλοξενία και κυρίως τον πρόεδρο της ομάδας Κ.χονδρογιωργη  αλλα και τον Αλέξανδρο Βαρυτιμιδη για την εμπιστοσύνη στο προγραμμα μας και να ευχηθεί Καλή συνεχεια .