Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η γενικη συνέλευση για τις εκλογές του ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ

305

 

Μέσα σε “ήπιο” κλίμα πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο της αίθουσας τύπου του Δημοτικού Γηπέδου Αιγίνιου “Γιάννης Παραλυκίδης” η Γενική Συνέλευση του “Α.Ο.Κ. ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ” , παρουσία της δικαστικού αντιπροσώπου , δικηγόρου Κατερίνης κυρίας Κανδήλας Αικατερίνης , που διορίστηκε από τον Δικηγορικό σύλλογο Κατερίνης. Αφού διαπιστώθηκε η απαιτούμενη απαρτία , βάσει του καταστατικού του συλλόγου , ξεκίνησαν οι εργασίες της Συνέλευσης .
Προέδρος Γ.Σ. εκλέχτηκε ο κ. Μπογιατζής Νίκος και εφορευτική επιτροπή , εκτός της κας Κανδήλας (Προέδρος ) οι κ.κ. Χαϊκάλης Γεώργιος και Δραγούμης Γιάννης . (Μέλη ) . Αξίζει να τονίσουμε ότι το παρόν έδωσαν οι δυο Αντιδήμαρχοι του Δήμου μας κ.κ. Παππάς Βασίλειος και Παραλυκίδης Κωνσταντίνος, δείχνοντας έτσι το μεγάλο ενδιαφέρον τους προς την ομάδα .
Στη συνέχεια ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. Γιώργος Καρανικόλας ανάγνωσε τον Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό του έτους , που εγκρίθηκαν ομόφωνα από το σώμα της Τακτικής Γ.Σ.
Αμέσως μετά έγινε η εκλογή του νέου Δ.Σ. Στην οποία επανεξελέγη θριαμβευτικά η απερχομένη Διοίκηση , έχοντας και ” άρωμα ” γυναίκας .
Πιο συγκεκριμένα για τη διετία 2021- 23 εξελέγησαν :

Για το Διοικητικό συμβούλιο ( Τακτικοί )
ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΛΕΩΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΓΙΟΥΜΟΥΚΗΣ ΤΡΥΦΩΝ
ΒΟΥΛΤΣΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΒΟΥΛΤΣΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Αναπληρωματικά Μέλη
ΣΤΟΙΚΟΥ ΟΛΓΑ
ΜΠΛΟΥΓΚΟΥΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑ
ΚΑΡΦΗ ΑΡΓΥΡΩ

Για την Εξελεγκτική επιτροπή
ΧΑΙΚΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΕΛΟΠΙΔΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
ΑΛΠΟΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ
ΜΑΤΣΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ