Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Ικάρων Σερρών

595

Η ανακοίνωση του συλλόγου :

Νίκη με σκορ (77-53) πέτυχαν οι Ίκαροι στην Δράμα κόντρα στους Τιτάνες κλείνοντας έτσι τον κύκλο των φιλικών παιχνιδιών, με επιτυχία και αισιοδοξία για την έναρξη του πρωταθλήματος. Η Σερραϊκή ομάδα ταξιδέψε στην γειτονική πόλη στο τελευταίο της φιλικό τεστ, με μόλις 8 παίκτες, έχοντας εκτός για διαφορετικούς λόγους τους Γριψιο, Παπαδόπουλο και Κατο. Η ομάδα ήταν σοβαρή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, κάτι που μαρτύρα και το ευρύ τελικό σκορ.

Απόλυτα επιτυχημένα όμως κρίνονται και τα φιλικά προετοιμασίας, συνολικά των Ικάρων, με τους Ποργιόπουλο-Παπαδόπουλο να είναι ευχαριστημένοι από την δουλειά που έγινε από όλους τους παίκτες και τα μέλη της ομάδας. Οι Ίκαροι έδωσαν 8 φιλικούς αγώνες στις 6 εβδομάδες προετοιμασίας τους και είχαν απόλυτη ισορροπία με 4 νίκες και 4 ήττες. Δείγμα της μεθοδικότητας και της λογικής του χτισίματος ‘’βήμα-βήμα΄΄, ενώ σε δυο περιπτώσεις η ομάδα πλήρωσε τις πολλές απουσίες παικτών, που θα έχουν θέση στην αρχική 5αδα των επισήμων αγώνων.

Πλέον ο σύλλογος των Ικάρων συγκεντρώνει τις δυνάμεις του και κάνει focus στο πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς, κόντρα στην Αρετσου-Καλαμαριάς, εκτός έδρας για το πρωτάθλημα αντρών της Γ΄ Εθνικής αλλά και στο Σαββατιάτικο ντέρμπι του εφηβικού πρωταθλήματος ΕΚΑΣΑΜΑΘ με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό.
Δωρικός στην δήλωση του ο coach Ποργιόπουλος για την τελευταία εβδομάδα:
Από την Δεύτερα μαζί με όλα τα παιδιά ξεκινάμε την προετοιμασία μας για την τελική ευθεία της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Αν έχουμε ΥΓΕΙΑ, είμαι πεπεισμένος, ότι θα πετύχουμε όλους τους στόχους…