Οκλαλιώτης: “Σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας”

377

Αναφερόμενος στη σημαντική χθεσινή (19/04) νίκη της ομάδας του επί της Δόξας Ελπίδας Ευόσμου ο τεχνικός του Μακεδονικού Γέφυρας, Ανδρέας Οκλαλιώτης δήλωσε: “Κερδίσαμε έναν μεγάλο αντίπαλο, ίσως την ομάδα με το πιο πλούσιο ρόστερ και αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία στην νίκη μας.

Ήταν ένα παιχνίδι δυνατό, το ελέγξαμε από την αρχή μέχρι το τέλος παρά τα αρκετά προβλήματα τραυματισμών που είχαν οι παίχτες μου πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα όταν χάσαμε τον Δημήτρη τον Μπίσκα με θλάση, έναν παίκτη ο οποίος μας δίνει αρκετό σκορ και μας δένει στην άμυνα. Ευτυχώς για εμάς τα παιδιά τον αντικατέστησαν επάξια, χωρίς να φανεί ιδιαίτερα το κενό του.

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Δόξας για την προσπάθεια της και της εύχομαι από την ψυχή μου ότι καλύτερο για την συνέχεια, διότι είναι πραγματικά μία ομάδα καλή, με οργάνωση και εξαιρετική διοίκηση”.

Όσον αφορά τη συνέχεια του πρωταθλήματος ο έμπειρος κόουτς τόνισε: “Ήταν μία μεγάλη νίκη η οποία μας δίνει προς το παρόν ένα μικρό αβαντάζ για την συνέχεια.

Οι παίχτες πρέπει να ξεχάσουν τον αγώνα της Παρασκευής και να συγκεντρωθούμε όλοι μαζί με έναν και μοναδικό στόχο, την νίκη μέσα στην δύσκολη έδρα του Καλοχωρίου η οποία θα μας χαρίσει και την άνοδο”.

Τέλος, ο Ανδρέας Οκλαλιώτης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον κόσμο, τη διοίκηση αλλά και τους παίκτες του αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που για ακόμη μία φορά ήταν συγκινητικός, την διοίκηση για την προσπάθεια της, αλλά πάνω από όλα θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω προσωπικά τους παίχτες της ομάδας γιατί με την απόδοση και το πάθος τους σε κάνουν “μάγκα” και κανείς δεν μπορεί να μην τους το αναγνωρίσει”.