Οκλαλιώτης: «Βασικός στόχος του Μακεδονικού το πρωτάθλημα»

365

Για την προκριματική φάση του κυπέλλου ανδρών της ΕΚΑΣΘ ο Μακεδονικός Γέφυρας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας με τον νικητή να παίρνει την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα της κλήρωσης ο προπονητής του Μακεδονικού, Ανδρέας Οκλαλιώτης, δήλωσε: «Είμαστε ευχαριστημένοι με την κλήρωση του κυπέλλου, για τον λόγο ότι θα αντιμετωπίσουμε μία δυνατή ομάδα όπως ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας εκτός έδρας μετρώντας τις δυνάμεις μας».

Παράλληλα ο έμπειρος τεχνικός ξεκαθάρισε ότι αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο παιχνίδι ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να τεστάρει την ετοιμότητα των παικτών του ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. «Το αποτέλεσμα και η πρόκριση στην επόμενη φάση δεν μας ενδιαφέρει. Θέλουμε μόνο να δοκιμάσουμε όλους τους παίκτες μας για να δούμε σε ποιο σημείο ετοιμότητας θα είναι δύο εβδομάδες προτού την έναρξη του πρωταθλήματος, το οποίο θα είναι και ο βασικός μας στόχος.

Να είμαστε δηλαδή με την έναρξή του, ανταγωνιστικοί και υπολογίσιμοι από τους αντιπάλους μας σε αυτό το νέο ξεκίνημα που κάνουμε κερδίζοντας το σεβασμό τους», τόνισε ο Ανδρέας Οκλαλιώτης.