Οι τελευταίες σκέψεις πριν τον «τελικό»

337

syropoulos-kafantari

Αγώνας ζωής ή θανάτου μπορεί να χαρακτηριστεί ο αυριανός (21/04) ανάμεσα στον Παναθλητικό και την Αναγέννηση Ν. Ρυσίου. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στον όμιλο του Βορρά της Α2 Γυναικών και ο νικητής θα εξασφαλίσει την άνοδο στην Α1.

Να σημειωθεί ότι ο ηττημένος θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το τελευταίο εισιτήριο που οδηγεί στην Α1 μέσω αγώνα μπαράζ, καθώς θα αντιμετωπίσει τον Ιπποκράτη Κω στις 28 Απριλίου στο κλειστό του Μετς.

Η προετοιμασία των δύο ομάδων έχει μπει στην τελική της ευθεία με τους δύο προπονητές να καταστρώνουν τα πλάνα τους χωρίς να αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα.

Αναφερόμενος στην αυριανή (21/04) κρίσιμη αναμέτρηση ο προπονητής του Παναθλητικού, Σίμος Συρόπουλος δήλωσε στο «Northbasket.gr»: «Πρόκειται για ένα παιχνίδι που περιμένουμε όλη τη χρονιά. Αν μας έλεγε κανείς στο ξεκίνημα της σεζόν ότι θα διεκδικούμε την άνοδο την τελευταία αγωνιστική στην έδρας μας δεν θα το πιστεύαμε», και πρόσθεσε:

«Το Ρύσιο είναι μία πολύ καλή ομάδα, ωστόσο εμείς έχουμε ως στόχο την άνοδο και είτε αυτή έρθει αύριο, είτε μέσω του μπαράζ δεν έχει σημασία. Φυσικά θέλουμε να κερδίσουμε αύριο, καθώς αν μία ομάδα της Α2 αξίζει να ανέβει κατηγορία τα τελευταία πέντε χρόνια αυτή σίγουρα είναι ο Παναθλητικός».

Στον αντίποδα η προπονήτρια της Αναγέννησης, Ελένη Καφαντάρη τόνισε στο «Northbasket.gr» για το αυριανό ματς: «Πρόκειται για δύο ομάδες ισοδύναμες που κυνηγάνε την πρώτη θέση και σίγουρα ο αγώνας παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Δυστυχώς οι δύο ήττες που κάναμε με Ηρακλή και Δράμα μας οδήγησαν στο σημείο να παίζουμε την άνοδο κόντρα στον Παναθλητικό, ενώ θα μπορούσαμε ήδη να βρισκόμαστε στην Α1».

Ερωτηθείσα για τον αν υπάρχει άγχος στην ομάδα η κόουτς του Ρυσίου απάντησε: «Υπάρχει πίεση γενικότερα τους τελευταίους δύο μήνες, ωστόσο το κίνητρο στο αυριανό παιχνίδι είναι μεγάλο και θα τα δώσουμε όλα για να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο η χρονιά».