Οι προκηρύξεις των τουρνουά παμπαίδων και μίνι

604

Η Ε.ΚΑ.Σ.Θ., ανακοινώνει στα Σωματεία της ότι μπορούν να παραλαμβάνουν τις προκηρύξεις των Τουρνουά Παμπαίδων και Μίνι αγοριών και κοριτσιών από την Δευτέρα 09 Ιανουαρίου 2012  από τα γραφεία της ή να τις κατεβάσουν από την ιστοσελίδα της.

 

Η  Ε.ΚΑ.Σ.Θ., υπενθυμίζει ότι οι δηλώσεις συμμετοχής των Σωματείων για τα Τουρνουά Μίνι Αγοριών και Κοριτσιών, καθώς και για το Τουρνουά Παμπαίδων, πρέπει να υποβληθούν τo αργότερο μέχρι 03.02.2012 , ημέρα  Παρασκευή  και ώρα 15.00. Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να  περιλαμβάνουν τα στοιχεία που προβλέπονται από τους Κανονισμούς της  Ε.Ο.Κ. (άρθρο 28)  καθώς επίσης όνομα υπευθύνου, τηλέφωνο και νούμερο fax, υποχρεωτικά.

Σε περίπτωση που Σωματείο δεν διαθέτει δικό του κλειστό γήπεδο,  πρέπει μαζί με τη  δήλωση συμμετοχής  να υποβάλει στην Ε.ΚΑ.Σ.Θ. και το έγγραφο, το οποίο να βεβαιώνει ότι του παραχωρήθηκε ως έδρα, το γήπεδο που  προτείνει και ώρα διεξαγωγής των αγώνων

Για να γίνει δεκτή η δήλωση συμμετοχής, πρέπει να συνοδεύεται υποχρεωτικά από το έγγραφο γηπεδότητας με την ώρα διεξαγωγής των αγώνων .